Kaya sieraden
Shopping

Online sieraden shoppen ~ Kaya Sieraden

 

Summer mood ~ In de (happy) shopping mood

Time flies (when you’re having fun) en ondertussen is het alweer eind juni. We hebben al heel wat zomerse dagen achter de rug (en hopelijk nog heel wat voor de boeg!) en afgelopen week is dan ook eindelijk de zomer begonnen (YES!). Met de komst van het mooie weer ben ik ook weer in de shopping mood! De zomer zorgt er jaar op jaar voor dat ik mezelf lekkerder voel en dat ik er leuker uit wil zien. Heb jij dat ook? Zo kijk ik alle dagen dat ik door de stad naar mijn werk loop naar de etalages van alle winkels en ga ik het liefst even naar binnen om te kijken naar al het moois. Ik heb zin in leuke zomerse kleding, koop leuke kleurtjes nagellak, zoek schoenen die ik al heel lang wil en verzin van alles wat ik nog wel meer zou willen hebben. Het mooie weer zorgt er voor dat mensen zich beter voelen en dat is bij mij zeker ook het geval. Wetenschappelijk is  het zo dat zonlicht wordt geassocieerd met een positieve stemming. Dat komt omdat door zonlicht de hormonen endorfine en dopamine worden aangemaakt. Deze hormonen worden ook wel de happy-hormonen genoemd. In combinatie met vitamine D maakt de zon je vrolijk en energiek.

 

Online sieraden shoppen

Bij een leuke zomerse outfit horen ook ook zeker leuke sieraden. Sieraden koop ik echter een groot deel van het jaar niet. Waarom weet ik eigenlijk niet want ik vind sieraden altijd wel leuk bij anderen maar zelf ben ik altijd vrij sober op dit gebied. In de zomer is dit anders en dan shop ik ze wel. In de zomer is alles net even iets leuker! Naar mijn idee vallen sieraden zomers meer op zo op een luchtige gezellige outfit. En vooral als je bruin bent, het staat gewoon mooier. Online shopte ik een aantal sieraden die ik al even op het oog had. Zo bestelde ik een parelketting met smiley’s (ik vond dat dat ook best op mijn leeftijd nog kon), een mooie langere gouden ketting met een letterplaatje en een gouden ringetje met een geboortesteentje. De één dus vrij uitgesproken en opzichtig en de andere twee producten subtiel en rank. Als ik ze alle 3 draag, zoals op deze foto’s, vind ik het erg leuk bij elkaar matchen. Ik mix and match graag (niet alleen in huis).

 

Zakelijk of casual

Thuis of naar mijn werk, het maakt niet uit bij welke outfit want deze sieraden kunnen zowel zakelijk of casual. De prijzen van de sieraden zijn zeer schappelijk en check op de eerste foto’s hoe mooi alles ingepakt wordt. Wil je iets kado geven aan iemand is laten inpakken ook een optie. De verzending gaat overigens heel snel. Ik bestelde in de avond en de volgende dag had ik het pakketje al op de deurmat! En voor wie denkt dat Kaya sieraden alleen maar dames sieraden verkoopt, die heeft het mis, ze verkopen ook mooie heren armbanden. Mijn oudste zoon daar in tegen heeft dit weekend mijn gouden kettinkje met letterplaatje al in beslag genomen, hij heet Sem en vond dat de ketting hem ook wel stond, opletten dat ik hem niet nu meteen al kwijt ben dus! 😉

 

Pinterest fashion ideetjes

Op Pinterest deed ik nog een aantal toffe fashion ideetjes op. Zo spotte ik enkelbandjes die gedragen worden over sokken, zowel boven sneakers als Birkenstock sandalen. Een sleutelbos met een mooie gepersonaliseerde (leren) sleutelhanger met naam? Ook tof toch!? Zelf ben ik dol op de Smiley hype, van sokken, tot op een shirt of aan je ketting dus. Maar een armbandje met deze gele vriendjes sluit ik ook niet uit 🙂

Ben jij op zoek naar iets persoonlijks, ga je trouwen, verloven, heb je net een kindje gekregen, check dan zeker Kaya sieraden eens. Ik ben enthousiast!

 

Coosje Fashion ideeën volgen op Pinterest, klik dan hier.

 

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “Online sieraden shoppen ~ Kaya Sieraden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *