Wie is Coosje

Coosje in Zweden sept. 23
Coosje in Zweden september 2023

 

samen met mijn lief in Noordwijk, april 2019

 

citytrip Rotterdam
Roof top foto in Rotterdam met mijn jongste twee mannen, augustus 2019

 

 

Wie is Coosje?

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Wie is Coosje en waar blog zij over? Mijn naam is Stephanie Koster, bijnaam Coos vanaf mijn tweede levensjaar. Ik woon met mijn gezin in het Groene Hart, gemeente Kaag en Braassem, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen.
In 2011 begon ik mijn blog omdat ik het leuk vond mijn liefde voor (Scandinavisch) interieur en fotografie met anderen te delen. Na zoveel jaar “bloggen” is er ondertussen best wat veranderd op Coosje Blog. Waar ik jaren geleden veel deelde over mijn toen nog kleine kinderen en ons voormalige nieuwbouwhuis, zijn deze jongens ondertussen al aardig groot (16, 19 en 22) en zijn wij verhuisd naar een jaren 70 woning aan een dijk aan het water. Dit huis zijn wij (in 2017) zo ingetrokken en zullen we de komende jaren in etappes gaan opknappen naar onze smaak. Waar de interieur blogs misschien iets minder geworden zijn, blog ik wat meer over onze tuin, mijn foto opdrachten, zo nu en dan fashion en over ons dagelijks leven. Verder kom ik nog steeds graag in kringloopwinkels en op een rommel- antiekmarkten. En gaan we op reis, neem ik jullie ook graag mee!

 

Verbouwing

De afgelopen paar jaar hebben wij ons jaren 70 huis verbouwd. De hele beneden verdieping is volledig gestript en die is ondertussen zo goed als klaar (op een aantal details na). We realiseerden, samen met een groep vakmannen, een nieuwe hal, toilet, keuken en woonkamer. Alle verouderde dingen zoals de vloer, achterpui, toilet, spachtelputz wanden en dergelijke zijn vervangen. Zoals velen met ons tobden wij af en toe aardig met hoe lang alles duurde.Vakmensen die moeilijk te vinden waren, tijd en zin hadden en de hoofdprijs wat je voor alles betaalt 🙁

Na de beneden verdieping zijn we aan de zolder begonnen. In eerste instantie zouden we een nieuwe dakkapel laten plaatsen maar dit paste niet meer binnen het budget. De zolder is nu volledig geïsoleerd, alles is gestuukt (ook de overloop en het hele trappenhuis), afgetimmerd en we hebben nieuwe vloeren. In het komende jaar wordt de dakkapel opgeknapt aan de buitenkant en het hele huis aan de buitenkant geschilderd. Waarschijnlijk volgt er daarna nog veel meer maar dat is hier altijd een verrassing 😉

Leuk als je alle vorderingen hier volgt! Reageren kan onder ieder artikel.

 

Lieve groet!

Stephanie ~ Coosje

 

 

Texel, zomer 2022

 

voorjaar in de tuin
Achter op onze dijk samen met Kees, maart 2022

 

stephanie koster
ijs op de Drecht, winter 2020

 

fashionable
fotoshoot voor een blog opdracht voor My Jewelery, juli 2020