zomer outfit
Fashion

Zomer outfit

Fashion blogger

Zoals jullie weten ben ik geen fashion blogger en schrijf ik zelden over mode. Toch hou ik wel erg van mode, het is me met de paplepel in gegoten. Mijn moeder had een crush op kleding en schoenen en kocht zij niet alleen voor zichzelf heel veel (en dan bedoel ik ook echt veel) maar ook voor mij. Als “nakomertje” had ik niets te klagen over mijn kledingkast. Deze werd zeer regelmatig aangevuld en liep ik er altijd bij na de laatste mode. Daar waar de meeste vriendinnen van mij het moesten doen met een Hemaatje of Clockhouse van C&A, liep ik in Esprit en op old skool Nikes. Mijn buurvrouw naaide alles wat mijn moeder mooi voor mij vond en zo droeg ik iedere dag een andere coole outfit.

Liefde voor mode

Mijn liefde voor mode is er nog steeds alleen is de aanschaf van nieuwe kleding behoorlijk verminderd. De laatste tijd koop ik veelal tweedehands (als ik iets voor mezelf koop daar gelaten). Voordat ik moeder werd had ik mijzelf altijd voorgenomen mijzelf niet op de achtergrond te plaatsen. Je kent ze wel die moeders die alles kopen voor hun kids en er zelf bij lopen als een zoutzak. Nou omschrijf ik mezelf zeker niet als een zoutzak, want ik loop ik er over het algemeen echt wel netjes bij. Ik werk in een winkel en kan niet anders dan mezelf “net” aankleden, dit heb ik ook meegekregen, hoorde bij mijn opvoeding. Maar een echte fashionista ben ik niet meer.n Ik volg de mode nog wel op de voet en probeer bepaalde dingen op te pikken. Echter de inhoud van mijn kledingkast is op dit moment dramatisch te noemen.

Kinderen gaan voor

Vroeger, laat ik zeggen in de periode dat ik nog op de middelbare school zat en de jaren daarna, kwam ik wekelijks in de stad. Niets was mij te gek, wat ik mooi vond kocht ik, soms tot groot verdriet van mijn vader, die het echt niet begreep als ik weer eens een paar laarzen van 300 gulden gekocht had πŸ˜‰ Toen onze eerste zoon geboren werd, werd dit koopgedrag al iets minder. Je koopt alles voor je kind en denkt ach ik heb zelf niet zoveel nodig. Na drie kids, allen al wat ouder en daardoor alle meekomende kosten ook, koop ik nog zelden iets voor mezelf. Zo heel af en toe bestel ik iets online of vind ik iets in een kringloopwinkel. Als we een dag naar de stad gaan, zoals pas naar Amsterdam, ik schreef er hier over, wordt er alleen kleding voor de jongens gekocht.

Zomer outfit

Terugkomend op die dramatisch gevulde kledingkast van mijzelf (en mijn man), die moet echt voor de zomer begint aangevuld worden. Eind van deze week ontvang ik mijn vakantiegeld en dan ga ik even los (hahaha…). Zo heb ik al een paar dingen op mijn lijstje staan waaronder een mooie midi rok. Op dit moment is de midi rok helemaal hot en vind ik dat super! Op middelbare leeftijd moet je niet meer in een te korte rok willen lopen. Als je niet zo groot bent als ik (1.66 m. om precies te zijn) dan is een maxi rok / jurk geen gezicht (is mijn mening). De midi jurk is het alternatief voor dames van 40+

Mijn zoektocht begon alvast vandaag en online vond ik al een aantal mooie exemplaren, allen te koop bij Esprit. Het wordt nog lastig kiezen ben ik bang πŸ˜‰

** Om privacy redenen zijn de gezichten van de modellen weg geblurt.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “Zomer outfit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *