keuken inspiratie 2023
Interior

Keuken inspiratie – kleuren en materialen 2023

keuken inspiratie 2023 kvik

keuken inspiratie 2023 kvik

Keuken inspiratie

In deze blog deel ik met jullie de laatste trends op keuken gebied. Keuken inspiratie anno 2023. Een tijdloze keuken plaatsen, daar gaan we toch allemaal voor. Toch veranderen de kleuren, stijlen en materialen jaarlijks. Afgelopen voorjaar kozen wij onze nieuwe keuken uit. Mijn man en ik steggelden al heel lang over wat welke kleur (eigenlijk geen kleur) hij moest worden, zwart of wit? Ik koos voor wit, dacht aan fris en ruimtelijk. Hij koos voor zwart, stoer en mannelijk! Uiteindelijk werd het een compromis. Een witte keuken met zwart gecombineerd. Het achter paneel bij het bargedeelte is zwart en de tegels boven het aanrecht zijn eveneens zwart. Wij kozen voor een Ikea keuken om verschillende redenen. De prijs, kwaliteit verhouding is goed en al dan niet nog belangrijker, de levering was snel.

Kleuren en materialen 2023

De keuken inspiratie die ik in deze blog blog met jullie deel zijn van een ander Scandinavisch merk, Kvik. Om de één of andere reden zijn wij niet bij Kvik gaan kijken toen wij een keuken uitkozen. Waarom weet ik eigenlijk niet. Als ik nu naar deze keukens kijk denk ik jammer, want ik vind ze prachtig. De prijzen zijn ook niet heel hoog, net een segment hoger dan Ikea. Ik kijk niet achterom want wat wij hebben is ook mooi en wij zijn er heel blij mee.

De combinatie van kleuren en materialen zijn prachtig en vielen mij op toen ik deze voorbij zag komen in mijn mail. Reden om ze dus even voorbij te laten komen hier! De kastenwand met de houten latjes, de bovenkastjes met geribbeld glas. Super! al zeg ik het zelf. De taupe / zand kleur is ook geheel anno 2023 en eveneens tijdloos. Deze kleur blijft altijd terugkomen. Ikzelf wilde geen kleur meer omdat wij hiervoor een groene keuken hadden die super tof was hoor, dat zeker, maar ik was er even klaar mee. De basis van onze hele beneden verdieping zou wit worden en daar heb ik me aan gehouden. Zouden jullie voor een kleur gaan als jullie een nieuwe keuken zouden mogen uitkiezen? of toch ook voor “veilig” zwart of wit gaan?

 

 

 

 

Tot nu toe heb ik nog niet heel veel foto’s van onze verbouwde beneden verdieping (incl. keuken) laten zien. Dit komt eigenlijk omdat het nog niet af is. Ik weet dat het wel leuk is om toch al het één en ander te laten zien dus in de volgende blog hebben jullie die van me tegoed!

 

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *