Jules ontruimingen loods
Interior

Jules loods vol met vintage en tweedehands goed

Jules ontruimingen loods

Jules ontruimingen loods 2

Jules ontruimingen loods 3

Jules ontruimingen loods 4

Jules ontruimingen loods 5

Jules “vintage” loods

Zoals de meeste van jullie weten ben ik al jaren dol op “vintage”. Naast alle vintage meubels en spullen in huis, had ik een droom. Die droom was ooit een winkeltje te hebben vol mooie vintage schatten zodat ik er iedere dag mee bezig zou kunnen zijn. Of deze droom een droom blijft weet ik niet. Wat wel werkelijkheid is, is dat ik er iedere week midden in zit. In deze blog wil ik het over de Jules loods hebben. Het is de “inboedel” loods waar ik al jaren kom. Ooit (jaren terug) kwam ik via Facebook in contact met Jules om wat te kopen voor één van mijn jongens. De eerste keer dat ik hier kwam weet ik nog precies. Het was op een verlaten stukje terrein net buiten ons dorp. Ik ging er nietsvermoedend heen, geen idee wat het was. Daar aangekomen kwam ik in een voor mij walhalla aan spullen. Een “vintage” loods vol meubels en kleingoed. Het bleef dan ook niet bij die ene keer. Bijna wekelijks ging ik op zoek naar de mooiste spullen.

Meewerken

Omdat ik met regelmaat kwam werd onze band beter en beter en al snel werd het duidelijk dat ik wel kijk op mooie spullen had. Ik pikte van alles er tussenuit wat goed was. Ik vond het er leuk en ik kon er mijn hart ophalen. Deze mega loods stond bomvol met verborgen schatten. Uren en dagen kon ik mezelf daar vermaken want telkens vond ik wel weer iets. Naast mijn werk in de winkel en mijn dingen thuis ging al mijn overige vrije tijd op aan naar de loods gaan. We besloten dat ik mee zou gaan werken, gewoon voor de leuk. Herinneren jullie mijn “winkeltje” daar nog? Wat was dat leuk!

 

 

Verhuizing

Na een jaar moest Jules ontruimingen helaas weg op de plek in Leimuiden en hield het voor mij op. Er volgde een verhuizing en dat was het dan voor mij. Jammer (heel jammer) maar het was niet anders. Mijn hobby verkoop zette ik door en hield het toen alleen nog maar bij kleine vintage spulletjes die ik in kringloopwinkels en op markten vond. Met meubels slepen had geen zin want ik kon het thuis niet kwijt. Ik miste het enorm maar het gaf ook rust. Na verloop van tijd kwamen we toch weer met elkaar in contact. En van het één kwam het ander. We huurden een locatie in Rijnsburg en begonnen daar een “vintage” locatie.  Het idee en de opzet was leuk, ik heb er zeker van genoten, maar het was voor mij niet te doen. Naast mijn werk, thuis en een verbouwing wist ik niet waar ik de tijd vandaan moest halen. Ik stopte ermee, het werd te veel.  Heel lang heb ik serieus overwogen helemaal geen vintage verkoop meer te doen. Ik dacht niet dat ik het ooit nog leuk zou vinden.

 

De hobby weer opgepakt

Maar na ruim een jaar verbouwen met het einde in zicht (al heb ik nog steeds genoeg te doen) en ondertussen geen vaste baan meer, heb tijd in overvloed! Althans, dat zou je denken 😉 Een persoon als ik heeft echter nooit tijd “over” maar ik heb de hobby wel weer opgepakt! Jules is twee jaar terug naar een nieuwe locatie in Nieuw Vennep verhuisd waar ik makkelijk en snel kan komen. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik nog maar 2x in de week naar de loods ga en dat gaat goed. Vintage, retro, Art deco, Antiek maar ook gewone “normale” tweedehands spullen. De loods staat er lekker vol mee en ik vermaak me er prima. Naast de gezelligheid die het met zich mee brengt ben ik als een vis in het water als ik tussen al die “meuk” sta (meuk = leuk)! Iedere week is er nieuwe aanvoer waarvan er een deel verkocht, weg gegeven of afgevoerd wordt naar het grofvuil. Je kunt er langs komen op afspraak maar op dinsdag en zaterdag is de loods open van 10.00 tot 15.00 uur.

 

vintage producten

jaren 60 kroonluchter

vintage handtasjes

jules ontruimingen jules 24

 

 

Enthousiast geworden en vind je het leuk om een keer langs te komen? Dat kan! Het adres is IJweg 1455 in Nieuw Vennep. De (groene) loods zit verstopt achter het witte woonhuis aan de weg. Geen tijd om langs te komen? Jules ontruimingen heeft een Facebook pagina waar heel veel te koop op aangeboden wordt. Ook worden er spullen op gratis weg gegeven. Wil je iets laten bezorgen dan kan dit tegen vergoeding. Zij bezorgen door heel Nederland.

P.s. Als je wel langs komt, neem dan even de tijd om alles te bekijken. Zie je door de bomen het bos niet meer (dat kan) vraag dan even om hulp, je wordt met alle liefde geholpen!

 

 

 

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “Jules loods vol met vintage en tweedehands goed

  1. Ik zie iedere zoveel leuke spulletjes voorbij komen. Het is maar goed dat ik niet in de buurt woon daar 😉 Heerlijk toch dat je nu weer iets meer tijd hebt om deze ‘hobby’ weer op te pakken……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *