Interior

interieuradvies slaapkamer

moodboard-slaapkamer-anneke-2
slaapkamer-moodboard-anneke-1

Afgelopen maandag ging ik voor een interieuradvies op pad. Ik ging bij mensen op bezoek die mijn hulp nodig hadden voor het veranderen van hun slaapkamer.
Eigenlijk schrijf ik nooit over mijn interieuradviezen in opdracht, mijn blogs gaan meestal alleen maar over de veelal Scandinavische interieurs die ik mooi vind, de foto’s die ik van mijn kinderen maak en de vakantie’s die wij zo nu en dan doen.
Al zal ik mezelf nooit styliste of fotografe noemen, want wanneer ben je dat? ben ik voor beiden wel in te huren. Als je iets goed kunt, hoeft het nog niet perse je beroep te zijn, ik doe het naast mijn werk als verkoopster in één van de leukste kinder lifestyle winkels van Nederland.
Terug naar het interieuradvies van deze week, een slaapkamer die ooit jaren terug is ingericht, en niet eens verkeerd, moet anders. Welke kleuren gaan we nu gebruiken voor de muren, wat komt er op de vloer en welke stoffen gaan we gebruiken voor het beddengoed en de raambekleding? Voor veel mensen een lastige keuze.
Ik kijk bij de mensen naar de rest van het huis, wat past bij de rest van het huis en wat past er bij de mensen. Daarnaast luister ik naar de mensen wat ze zelf willen en ga ik daarna een moodboard(s) maken.
In dit geval maakte ik twee moodboards die net even anders zijn qua kleurgebruik, de ene heeft warme kleuren en warme materialen, de andere iets koelere kleuren en net iets strakker.
Beiden zijn mooi, basic en kunnen jaren mee, er hangt geen labeltje aan van nu. De opdracht was ook, we doen deze kamer nog één keer goed.

Bij de presentatie van de moodboards ging de keuze vrijwel direct naar het “warme” moodboard. Daarop voortbordurend ben ik meteen met de opdrachtgeefster gaan kijken naar hoe komt alles te staan, welke gordijnen kiezen we uit en welke vloer.
Mijn advies is gegeven, de klant is/was tevreden en nu hopen dat het snel uitgevoerd wordt.

Mocht jij ook mijn advies willen voor een ruimte in jouw huis, ik kom graag een keer langs.
Contact opnemen kan via het contactformulier op de site of via de mail. Schroom niet!

moodboards : Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “interieuradvies slaapkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *