FLINK (baby)dekens

FLINK (baby)dekens

img_6303

img_6312

img_6331

img_6318

img_6316

img_6328

img_6341

img_6347

img_6360

Gisteren was het mijn vrije dag en ging ik s’ middags heerlijk samen met mijn mannen op de fiets op pad om foto’s te gaan maken voor (een voor ons nieuw merk) babydekens die wij sinds kort op mijn werk in de winkel verkopen. Het weer was fris maar zonnig, prachtig mooi Herfst weer om lekker buiten te zijn.

De babydekens zijn van het Nederlandse label FLINK. Ik kende Flink alleen van de prachtige wollen kussens die zij sinds 2013 verkopen. Ondertussen is hun collectie aangevuld met plaids, babydekens, omslagdoeken en sjaals. De kleuren en de designs van de babydekens zijn super, de wol heerlijk zacht (jeukt niet) en doordat ze dubbel gestikt zijn, aan twee kanten te gebruiken en heerlijk warm.

Productiefoto’s maken is een vak apart ben ik ondertussen achter … Mam, mijn armen zijn moe, ga nou recht staan, hou die deken goed vast, pas op voor de vogelpoep, kijk uit voor het water, oh! dat zonlicht, stop nou even met kastanjes gooien …. maar we hebben ook gelachen, daar gaat het tenslotte om.

Voor de locatie van de foto’s had ik het water in gedachten (wat een voordeel van wonen waar we nu wonen) en wat past daar beter bij dan de dekens Rog en de kleine Kogelvis.
Het luipaard hebben we “geschoten” onder de kastanjebomen 😉

Ben jij ook enthousiast over de babydekens geworden? wij in ieder geval wel! Je kunt ze hier shoppen bij Jut & Juul Lifestylefor kids.

Fotografie : Stephanie Koster

4 thoughts on “FLINK (baby)dekens

 • Anne
  oktober 6, 2016 at 10:22 pm Beantwoorden

  Wow wat heb je weer gave foto’s gemaakt! Je mannen staan er weer goed op! Topmodellen zijn het!

 • Caroline Sleijffers
  oktober 16, 2016 at 5:35 pm Beantwoorden

  Wat leuk dat je voor Jut en Juul werkt. Ik scheijf voor boyslabel/girlslabel en babylabel en daar is deze winkel bij aangesloten. Zal jullie weer eens wat exposure geven. X Caroline (Lillelykke)

  • Stephanie Koster
   oktober 16, 2016 at 5:59 pm Beantwoorden

   Leuk Caroline! ik hou het in de gaten.

   Groetjes,

   Stephanie

 • Sanne Fabri
  oktober 26, 2019 at 2:38 pm Beantwoorden

  Beste Stephanie,
  wij zijn opzoek naar zo’n dekentje van Flink maar kan ze nergens meer vinden. Heb jij toevallig een idee waar ik ze nog kan aankopen?
  Bedankt!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>