exloo hondsrug
Lifestyle

Familie trip naar Drenthe ~ deel 1

exloo

exloo

familie trip

exloo

Drenthe

exloo

exloo

Nieuwe jaar, nieuwe doelen?

Allereerst wil ik jullie de beste wensen voor het nieuwe jaar! 2020 alweer, wat gaat de tijd hard. In alle jaren dat ik nu blog is er een hoop veranderd maar sommige dingen blijven voor mij gewoon hetzelfde heb ik besloten. Zo blijf ik lekker doorgaan met mijn blog en blijf ik dingen met jullie delen die ik zelf leuk vind. Of er een kop en staart aan zit geen idee, voor mij werkt dit concept en hou ik dit zo. Het afgelopen jaar heb ik vaak getwijfeld aan wat ik nog deed op mijn blog. De reactie’s zijn minder geworden, of het aantal bezoekers zijn afgenomen check ik niet (nooit gedaan en ga ik niet doen). Mijn social media kanalen liggen een soort van stil (het aantal volgers) en ik dacht gaat het allemaal wel goed?

doorgaan met bloggen

De laatste tijd heb ik het (maar weer) eens voor mezelf op een rij gezet en dacht, zolang er nog mensen blij worden van wat ik schrijf, nog enthousiast zijn over mijn fotografie en er nog bedrijven zijn die (zo af en toe) met mij willen samenwerken, zal het allemaal wel los lopen. Ik ben niet commercieel, nooit geweest en ik heb die ambitie ook niet. Conclusie, door blijven gaan met wat ik doe, want ik word er tenslotte ook zelf gelukkig van. Zijn volgers aantallen belangrijk? Je kunt vele volgers hebben maar of ze ook daadwerkelijk naar je werk kijken? Is het me allemaal waard me hier druk om te maken? Nee niet echt. Er zijn belangrijkere dingen in het leven, even een “klein” voorbeeld, heel Australiรซ staat in brand, en ik maak me hier druk om? neem het zoals het is en wie er kijkt en mijn verhaal leest is van harte welkom! ๐Ÿ˜‰

Lang weekend Drenthe

Terug naar de Kerstvakantie. Vlak na de Kerst ging ik samen met mijn zus en de jongens (twee van mij, รฉรฉn van haar) naar mijn (onze) tante in Drenthe. In de Mei vakantie waren wij er ook, zie mijn blog van toen hier. De rust en de natuur zijn er prachtig, we hebben ons weer heerlijk vermaakt. Mijn tante heeft een nieuwe pup wat iedereen geweldig vond, en bij hondjes hoort ook uitlaten dus dat zijn we natuurlijk gaan doen. Zaterdag en zondag was het behoorlijk koud en kleurde het hele bos wit. Dit leverde de mooiste plaatjes op. Daar ik tegenwoordig alleen nog maar manueel fotografeer, doe ik dat in deze periode lekker donker. Ik vind dat zelf heel mooi, jullie ook?

Natuurschoon

Naast alle natuurschoon heeft Drenthe nog meer te bieden. Zo zijn we op zondag naar Wildlife in Emmen gegaan, een mooi dierenpark midden in de stad. Wie nog dierenpark Emmen in zijn hoofd heeft, dit is niet meer. Het park zelf is wel behouden gebleven en heet nu het Rensenpark. Dit park is een mooi park om doorheen te wandelen en is een ontmoetingsplaats voor kunst, cultuur en innovatie geworden. Komende week zal ik ook nog een blog plaatsen over Wildlife. Het park draait nog niet helemaal lekker maar verdient het zeker om door te kunnen groeien. Mochten wij komend jaar nog een keer naar Drenthe gaan heb ik ondertussen alweer genoeg andere dingen op mijn to do/to go lijstje staan. Het is een veelzijdige provincie waar een hoop te doen en te zien is. Op NPO2 kun je momenteel een serie bekijken, het heet “Op weg: Hunebed Highway” het maakt mij alleen maar enthousiaster ๐Ÿ˜‰
In de aflevering over de Hondsrug wordt er gefilmd in het gebied waar mijn tante woont en waar wij dus gewandeld hebben, herken je het? ๐Ÿ˜‰

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

9 Comments on “Familie trip naar Drenthe ~ deel 1

 1. Wat een mooie foto’s. Nederland is zo mooi. De rust, de natuur dan kan je weer helemaal opladen voor een nieuw jaar. Voor jullie ook de beste wensen. Ik blij zeker regelmatig je blog lezen en je foto’s bewonderen.

  1. Hi Jantina, wat leuk om te horen dat je mijn blog leest en er blij van wordt. Als ik op deze manier kan inspireren of mensen mee kan laten genieten word ik zelf ook blij ๐Ÿ™‚

   Groetjes,

   Stephanie

 2. Prachtige foto’s Stephanie! Ben echt fan van je fotografiestijl en beelden van de natuur kunnen er niet genoeg zijn. Ik herken je bloggers-gedachten ook ontzettend goed. Tof dat je kiest voor wat jou blij maakt, want daar draait het uiteindelijk om.

  Sinds ik je volg lees ik je blogs. Hoewel jouw stijl een tikkeltje anders is inspireer je mij. Mooi beeld, echte verhalen, persoonlijkheid, maar geen huis-tuin-en-keuken kiekjes: love it! Laat deel 2 van jullie Drenthe trip maar komen ๐Ÿ˜‰

  1. Hi Johan, wat tof om te horen! die bloggers gedachten heb ik altijd al gehad hoor ๐Ÿ˜‰ noemen ze twijfelen aan je eigen kunnen denk haha…. Maar goed, it is what it is en we hebben het te nemen zoals het gaat, en dat is goed zo.
   Ik vind het leuk om te horen dat jij mijn blogs volgt en dat je de persoonlijke verhalen waardeert. Al die fake toestanden op Insta trek ik nooit zo goed vandaar dat ik daar ook niet heel erg goed in ben.
   Komende week volgt deel 2 over Wildlife! Al helemaal klaar met verhuizen en alles?

   Groetjes,

   Stephanie

 3. Wat heerlijk om zo’n logeeradres te hebben. Mijn moeder woont in Nieuw-Amsterdam, 10 km onder Emmen. Dus bekend terrein.
  Gelukkig blijf je bloggen, ik lees hier graag mee, en je foto’s zijn altijd prachtg.

  1. Nieuw Amsterdam heb ik op de borden voorbij zien komen ๐Ÿ™‚ Ik kende Drenthe nooit zo totdat mijn tante er naar toe verhuisde. Prachtige provincie waar ik zo zou kunnen wonen ๐Ÿ˜‰
   Leuk dat je mij na al die jaren nog steeds volgt Jeanette!

   Groetjes,

   Stephanie

 4. Schitterende foto’s van een hele mooie regio. Niet ver van mijn geboortestreek (Westerwolde) wat altijd mijn thuis zal blijven ๐Ÿ˜‰
  Fijn dat je besloten hebt om er nog “even” mee door te gaan.
  Ik lees je met plezier!
  En natuurlijk wens ik jou en je gezin ook een zeer mooi 2020!!!
  XXX

  1. Dank je wel Alet! sorry voor mijn late reactie. Ik heb mijn blog thema aangepast en nu kan ik het beter bijhouden als er reactie’s zijn op mijn blogposten ๐Ÿ˜‰
   Het is een prachtige omgeving. Als ik ooit nog zou overwegen te verhuizen naar een ander deel van NL zou ik Drenthe echt een optie vinden om naar toe te gaan.

   Altijd leuk dat je blijft volgen uiteraard!

   Groetjes,

   Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *