knoss alphen aan den rijn
Lifestyle

Kerstlunch bij Knøss

knoss alphen aan den rijn

knoss

knoss

knoss

knoss

knoss

knoss

knoss

knoss

kerstlunch

Kerstlunch bij Knøss

Op een Eerste Kerstdag tijd hebben om te bloggen?! Eigenlijk niet maar ik wilde deze tip toch nog even online zetten. Afgelopen maandagmiddag ging ik met een blog vriendin Kerstlunchen bij Knøss in Alphen aan den Rijn. Ook in tijden van drukte is het best wel even lekker een paar uurtjes gezellig te kletsen met iemand die dezelfde passie als jou deelt. Renate van Talk about Style ken ik al een paar jaar, ik ontmoette haar ooit in de winkel. Zij deelt op haar blog niet geheel dezelfde dingen als ik maar dat is juist leuk. Waar Renate meer van fashion voor kids houdt, hou ik meer van kringloop. Onze liefde voor fotografie delen wij wel samen, maar boven alles kunnen we vooral heel gezellig met elkaar kletsen over van alles en nog wat. Renaat vroeg mij mee te gaan naar deze Kerstlunch en dit sloeg ik niet af. De locatie is super mooi, de lunch lekker.
Mocht je een keer in de buurt zijn ga dan zeker eens een koffietje drinken bij Knøss en probeer een lekker broodje van de kaart. Het bedrijfje is nog in de opstartende fase, dat merk je wel. Maar zoals voor iedereen geldt, al doende leert men. Geef ze nog even de tijd dus 🙂

Fijne Kerstdagen allemaal! Geniet van elkaar en wees lief tegen je naasten 🙂

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “Kerstlunch bij Knøss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *