Zweedse woon inspiratie

mix and match

Zo eens in de zoveel tijd deel ik graag met jullie een Scandinavische binnenkijker waar ik op dat moment helemaal warm voor loop. Mijn smaak loopt nog al eens uit één en momenteel ben ik erg van de mix and match 😉 Veel verschillende kleuren, materialen en uiteenlopende spullen, design vs kringloop zeg maar. Bloemetjes behang of behang met botanische prints, niet in overvloed maar op een enkel muurtje.

bonte inrichting

In ons nieuwe huis wil ik niet meer voor kleurloos en heel minimalistisch gaan, daar ben ik klaar mee. Dit huis vraagt om knus en gezelligheid, net zoals deze binnenkijker. Binnen nu en enkele weken starten wij met het opknappen van de zolder, te beginnen met de voorzolder. Het behang en de kleuren verf zijn al uitgezocht. Het is echt heel anders dan ik voorheen had uitgekozen dus ik zal jullie verrassen. Het meest spannend van dit klus project is eigenlijk de vloer, wat komt er onder het laminaat vandaan? haha…ik hoop op een oude (orginele) houten vloer, maar of dit zo is 😉

Wens ik jullie voor nu een fijne zonnige woensdag! Geniet van deze nazomerse dag!
Ik ben uiteraard benieuwd wat mening over deze Zweedse binnenkijker is. Waar houden jullie van? strak, kleurloos, minimalistisch of kleur, bont en een ratjetoe aan spullen.

fotobron : Historiska hem

5 thoughts on “Zweedse woon inspiratie

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *