VT wonen & design beurs 2017

VT wonen & design beurs 2017

VT wonen design beurs 2017

Vorig jaar heb ik de VT wonen & design beurs overgeslagen, geen tijd, geen zin. De afgelopen jaren vond ik het allemaal wat flauw. Niets vernieuwends en er stond naar mijn idee niet veel. De recessie had zijn invloed geuit in de loop der jaren. Het werd ieder jaar iets minder. Toch jammer vond ik wel.
Dit jaar zou ik weer niet gaan omdat ik met mijn werk zat en de dagen dat ik zou kunnen bracht ik liever thuis door. Totdat ik twee weken geleden te horen kreeg dat ik op dinsdag 3 oktober vrij zou zijn i.v.m. Leidens Ontzet. Nooit eerder over nagedacht (werkt al jaren in Leiden en heeft daar ook haar schooljaren doorgebracht). De uitnodiging die ik ontving voor de Persdag op 3 oktober kon ik dus aannemen. Gisteren vroeg uit de veren dus, zo stond ik om half 10 in de RAI in Amsterdam. Alleen of niet, je komt altijd bekenden tegen als je al een aantal zoals ik blogt.

VT wonen huis

In een paar uur tijd heb ik samen met Susanne van Stijlvol Styling zoveel moois gezien en hebben we honderden foto’s geschoten. Het wordt dus alweer lastig om te kiezen welke ik allemaal ga plaatsen.
Hieronder een impressie van het VT wonen huis. De komende dagen zal ik meer over de beurs plaatsen.

Vooral heel veel groen! VT houdt van de botanische trend gecombineerd met lichte kleuren, warme elementen en stoere industriële eyecatchers.
De woonkamer,tv kamer, keuken en hal.
De kinderkamer.
De ouder slaapkamer met douche ruimte.

Veel moois gezien.

Ook al was mijn bezoek aan de VT wonen & design beurs kort, ik heb veel moois gezien. De beurs was weer groter en vernieuwender dan voorgaande jaren. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het Ariadne at home huis (in grote uitvoering) en het 101 woonideeën huis mis. Tof om te zien was, dat er in de kinderkamer veel (styling) producten zijn gebruikt die wij in de winkel ook verkopen, kijk eens op Jut & Juul Lifestyle for kids. Komende week zal ik meer foto’s delen met betrekking tot de andere deelnemers waar ik langs geweest ben. Plus er komt een apart verslag over het Rode Kruis en Humberto Tan 😉 (zie mijn instagram account).

Fijne woensdag!

Fotografie Stephanie Koster

4 thoughts on “VT wonen & design beurs 2017

 • Yzette
  oktober 6, 2017 at 12:06 pm Beantwoorden

  wat leuk je foto met Humberto. Jammer het rode kruis huis heb ik gemist. Was er ook maar een paar uurtkes, maar vond het idd weer leuk om te zien. Sowieso fan van de Flexa stand met het live schilderen. leuk dat jij ook aan de slag gaat met mooie kleuren zag ik. Succes!

 • […] De laatste weken loop ik mezelf een beetje voorbij. Alle plannen die ik hier in en om het huis heb, afspraken buiten de deur, mijn werk, een week vliegt voorbij. Ook had ik vorige week een ongelukje met tuinieren, ik treed niet in details maar mijn gezicht zat een beetje in elkaar. Daarnaast hebben de kids verspreid Herfstvakantie en ben ik volledig uit mijn ritme. Kortom, ik ben weer lekker chaotisch! Dit alles zorgt ervoor dat ik eigenlijk geen tijd heb om te bloggen ???? Een paar weken na de VT wonen & design beurs zie ik pas tijd deel 2 te posten. Voor degenen die deel 1 gemist hebben, klik hier. […]

 • Peggy van rosmalen
  december 13, 2018 at 11:23 pm Beantwoorden

  Hoi hoi
  Waar kan ik dit mooie groene kinderbed kopen.
  Met de geel en groene bakken er onder?
  Veel liefs peggy

  • Stephanie Koster
   december 13, 2018 at 11:32 pm Beantwoorden

   Hi Peggy,

   VT wonen werkt veel samen met Combitex. Hoogstwaarschijnlijk hebben zij het bed gemaakt.
   Zie http://www.com-anders.nl/

   Groetjes en succes,

   Stephanie

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>