Interior

posters van Desenio

ons nieuwe huis

We wonen nu twee maanden in ons nieuwe huis en alle spullen staan op hun plek. Omdat wij het huis zo ingetrokken zijn en ik werkelijk geen idee had hoe we alles in zouden gaan richten, hebben wij alles zo gelaten zoals het nu is. De vloer, de muren, het plafond en al het houtwerk verdienen in de toekomst zeker een opknapbeurt. De keuken die nu room wit is willen we als we genoeg gespaard hebben in een andere kleur laten spuiten.
Omdat de ideeën niet vanzelf naar boven kwamen borrelen en ik toch wel een beetje het gevoel had in iemand anders zijn huis te wonen vond ik het wel fijn om van dit huis iets meer ons huis te maken. In Kudelstaart hebben wij 10 maanden in het huis van iemand anders gewoond. Daar stonden onze spullen in en dat was het. Ik wilde niet dat dit huis ook zo zou aanvoelen en dat gebeurde toch wel een beetje. Wanneer je zo in een huis trekt en niets aan het huis verandert of opknapt blijft het toch een beetje het huis van de vorige bewoners.

huis personaliseren

Om het huis te personaliseren haalden ik een nog een aantal dozen van zolder en begon de dozen met boeken, foto’s en woon accessoires uit te pakken. De eerste weken ben ik verhuismoe geweest en moest ik de zin om wat in huis te gaan doen weer terug zien te krijgen. Ik bracht weer een paar bezoeken aan de Kringloop en vond daar “nieuwe” spulletjes. Ook zijn er oude spullen weg gegaan. Dit huis is heel anders dan ons vorige huis en sommige dingen kwamen niet meer tot hun recht. In het tuincentrum kocht ik met de jongens een mooie planten en zo werd het huis langzaam weer ons huis.

iets aan de muur

Aan de muren moest ook iets komen te hangen, maar wat? Ik denk voor velen mensen een issue 😉 Een wand vol met lijsten leek mij tof, daar had ik al zo vaak naar gekeken. Maar toen kwam het volgende, welke muur ging ik daarvoor gebruiken? Mijn werkplek die nu als mijn werkplek fungeert blijft niet zo, het is een tijdelijke oplossing. Aan de muur waar nu het kastje met de computer staat wil ik uiteindelijk wandplanken. Boven de bank wil ik een wandlamp en een aantal mooie posters ingelijst.
De posters vond ik op de site van Desenio in de categorie Natuurmotieven. Voor nu (ik zeg erbij nu want mocht ik nog gaan schuiven verandert het weer) hangt er een tweeluik boven de bank. Het is een doorsnede van de binnenkant van een steen. De kleuren en de vorm spraken me aan. Het idee van een tweeluik vond ik ook wel bij de stijl van het huis passen. Alles is van de begin jaren negentig en ik kon me herinneren dat wij in die tijd ook een tweeluik boven de bank hadden hangen 😉 Naast onze oude Biedermeier kast heb ik nu twee zwart-wit foto’s van de jongens hangen en dat vind ik ook wel rustig zo. Deze kast gaat na verloop van tijd weg. Ik vind hem in dit huis minder mooi staan dan in ons oude huis, hier wordt het allemaal te veel hout. Wanneer de tijd rijp is komt daar een dressoir, een Besta van Ikea met frontdeuren van Superfront. Daar wijd ik binnenkort een blogpost aan.

Desenio posters

Door het huis heen heb ik nog meer lijsten aan de muur gehangen. Voor de slaapkamer koos ik het poster Whisper, zwart-wit fotokunst blijf ik het mooist vinden. In combinatie met een aantal eigen foto’s kon ik de sfeer creëren die ik zocht.
Een poster zoeken op de site van Desenio viel niet mee, ze hebben echt zoveel dat een keuze maken bijna onmogelijk is. Daarnaast hebben zij heel veel inspiratie foto’s die de keuze nog lastiger maakt haha…. Deze posters zijn door Desenio gesponsord dus wellicht kies ik voor de winter wel weer andere posters. Van 1 t/m 3 augustus kan ik jullie namens Desenio de kortingscode “COOSJE” aanbieden die je 25% korting geeft op alle posters met uitgezonderd van de handpicked posters en de fotolijsten.

Fotografie Stephanie Koster

* this is a sponsored post
Follow @desenio on Instagram for more inspiration

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “posters van Desenio

    1. Dank je wel Sophie! De plek is fantastisch en dat maakt zoveel goed dat het klussen in huis nog een heel project gaat worden (in de trend van gaat wel even duren want we zitten liever buiten) haha….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *