Paas gedekte tafel met bloemen van bloomon

paas tafel bloomon

Paas gedekte tafel met bloemen van bloomon

bloomon paas tafel

paas tafel bloomon

paas tafel bloomon

paas tafel bloomon

paas tafel bloomon

paas tafel bloomon

paas tafel bloomon

paas tafel bloomon

paas tafel bloomon

paas tafel bloomon

paas tafel bloomon

paas tafel bloomon

Aan tafel!

Wat hebben we toch een prachtig weer gehad de afgelopen Paasdagen. We genoten het hele weekend van de zon thuis aan het water. Echter heeft het mooie weer voor mij ook een beetje een keerzijde, ik slaap er ontzettend slecht door. Nou slaap ik sinds mijn operatie van vorig jaar juni al maanden niet best, maar dit warme weer maakt het er niet beter op. Voor de mensen die gemist hebben waarom ik geopereerd ben, mijn eierstokken en eileiders moesten preventief verwijderd worden (toepasselijke Paas gedachte). Klinkt allemaal heel heftig maar de operatie is me alles mee gevallen. Doordat mijn lichaam geen oestrogeen meer aanmaakt heb ik wel last van allerlei (overgangs-)kwalen gekregen. Zo was ik alle ochtenden dit weekend vroeg op en had ik daardoor alle tijd om een gezellige (en gestylde) tafel te dekken voor Pasen.

Mijn mannen en aan tafel zitten

Onze eettafel heeft een zeer prominente plek in de keuken, je kunt er niet om heen. Waar ik in ons andere huis maar liep te slepen met deze eettafel (dan stond hij hier, dan weer daar) kan dat in dit huis echt niet. Wij hebben een ouderwetse pijpenla (traditioneel voor een jaren 70 rijtjeshuis) en de keuken zit achter in de woonkamer. Tegenover het keukenblok staat onze eettafel met uitzicht door de schuifpui naar de tuin. Er is geen andere plek waar ik onze eettafel van 2,50 meter lang neer zou kunnen zetten, maar hij staat hier goed. Eerlijk gezegd gaf het ook wel rust, dat niet constant verschuiven van je meubels πŸ˜‰ Maar dan komt het hekel punt, zit er ooit iemand van onze mannen aan deze tafel? Nou nee…

Uitzondering met Pasen

Eerste Paasdag dekte ik dus al vroeg de tafel. Op zaterdag kocht ik met de jongens wat nieuwe ontbijtbordjes en placemats bij Ikea. De houten Ivar wandkastjes die al zolang op mijn wensenlijstje stonden voor dit huis namen we ook (eindelijk) mee! De nieuwe spullen combineerde ik met mijn verzameling kringloop servies. Het mixen van oud en nieuw vind ik het leukst, en dat is ook wel mijn kenmerk voor dit huis. Via Bloomon ontving ik donderdagavond een prachtige bos bloemen met een mooie glazen vaas, deze maakte de Paas gedekte tafel helemaal af. Eenmaal uit bed konden de mannen er niet omheen en moesten zij wel aanschuiven πŸ˜‰

pasteltintjes

Alhoewel ik niet echt van de pasteltintjes ben koos ik toch (samen met mijn hulp Beer) voor saffier groen en poeder roze. De andere kleurtjes van het servies matchten ook leuk, niet geheel kloppend, maar daar hou ik juist van. De oude eierdopjes scoorde ik laatst op de rommelmarkt van de kerk, zie hier mijn blog over deze rommelmarkt. De bloemen in het geel, roze, zalm en wit konden niet beter gekozen zijn.

Bloomon

Wil jij nou ook iedere week of maar 1x in de maand zo’n geweldig mooie bos bloemen? Bestel je deze heel gemakkelijk online bij Bloomon. Je kiest voor een online bloemenservice. Komt de bezorgdag echter een keer niet uit (ze bezorgen overigens ook in de avond) dan verplaatst je de bezorgdag gewoon. Komt het een periode niet uit, zet je de service gewoon “on hold”. Bloemen bestellen en bezorgen ging nog nooit zo makkelijk!
De bloemen staan nu na bijna een week nog super mooi, misschien nog wel mooier dan afgelopen weekend toen ik ze fotografeerde. De prachtige roze rozen (favoriet), de gele lelies en oranje papegaai tulp, ze staan wijd open, zo mooi! Iedere ochtend als ik beneden kom en naar de tafel kijk geniet ik en zijn de ze nog weer mooier dan de dag daarvoor πŸ˜‰

** Deze blog maakte ik in samenwerking met Bloomon.

9 thoughts on “Paas gedekte tafel met bloemen van bloomon

 • Johan
  april 24, 2019 at 9:34 am Beantwoorden

  Ziet er uit als puur genieten! Mooie foto’s! Voelde beetje alsof ik zelf aan de tafel mee mocht smullen :))

  • Stephanie Koster
   mei 7, 2019 at 10:41 pm Beantwoorden

   Dank je wel voor je reactie Johan! en ook voor het compliment πŸ˜‰ Ook al dek ik de tafel nooit erg uitgebreid vind ik het wel leuk om te doen.

 • Gertrud Prins
  april 24, 2019 at 11:58 am Beantwoorden

  Een super gezellige paastafel hadden jullie Stephanie en mooie bos blommen op tafel, X

  • Stephanie Koster
   mei 7, 2019 at 10:41 pm Beantwoorden

   Die bloemen… zucht die wil je altijd op tafel toch πŸ˜‰

 • Jeanette Renting
  april 24, 2019 at 12:31 pm Beantwoorden

  Super gezellige tafel, mooie mix and match van servies. Dat is vaak het leukst.
  Dit jaar had ik dat niet, ik had nieuw serviesgoed en gebruikte alleen dat voor deze keer.
  Even uitproberen, zeg maar. (geld van mijn moeder opgespaard en eindelijk het servies van S-issy Boy kunnen kopen)

  • Stephanie Koster
   mei 7, 2019 at 10:42 pm Beantwoorden

   En hoe beviel je nieuwe servies? blij mee?

 • Alet
  april 25, 2019 at 7:23 am Beantwoorden

  Prachtige Paastafel. Mixen and Matchen hou ik ook absoluut van.
  Deze tafel zou ook hier in huis perfect passen.
  Ik ben een tijdje “lid” geweest van Bloomon. Iedere keer weer genieten van een “Hollandse” bos bloemen
  hier in Frankrijk πŸ™‚
  Uiteindelijk mee gestopt want het transport liet nogal wat te wensen over.
  Meerdere keren kwam de bos geknakt en “kapot” aan. Wel jammer πŸ™

  • Stephanie Koster
   mei 7, 2019 at 10:44 pm Beantwoorden

   wat jammer zeg! heb je het wel gemeld? moet niet de bedoeling zijn toch? Ik heb nu voor een half jaar 1 x in de maand een bos, even uitproberen zeg maar πŸ˜‰

 • […] het Paasontbijt zaten wij met zijn 4-en net zoals vorig jaar, klik hier om nog even terug te kijken naar de Paastafel van toen. Toch vond ik het een fijne dag, het was […]

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>