Shopping

Opening Sandwich Fashion Store Gelderlandplein Amsterdam

De Things collectie van Sandwich
De nieuwe Scandinavische look van de winkels

opening Sandwich fashion store

Vandaag stond ik een keer niet op donderdag in de winkel van Jut & Juul in Leiden maar was ik in Amsterdam op een openingsfeestje van een fashion label dat wij allen vast al jaren kennen, Sandwich. Vorige week ontving ik een persoonlijke uitnodiging, een uitnodiging die ik niet kon afslaan, ik ruilde er zelfs mijn werkdag voor. Er werd mij gevraagd of ik het leuk vond om een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel van Sandwich op het Gelderlandplein in Amsterdam. Het fashion merk wat al vanaf 1981 bestaat heeft in de jaren 80 en 90 hoogtij jaren gekend. Ik weet dat ik er zelf ook altijd veel kocht samen met mijn moeder en zussen.

frisse nieuwe look

Sandwich is een prachtig merk wat staat voor kwaliteit, eenvoud en puurheid. Ik hou van een eenvoudige look zowel in huis maar ook qua kleding. Tijdens de recessie heeft het merk een jasje uitgedaan (is niet grappig bedoelt). Het ging zoals bij vele bedrijven in die jaren niet goed. Het merk wist zich toch staande te houden en om het nu weer op de kaart te krijgen heeft Sandwich voor een nieuwe frisse look gekozen. De nieuwe stijl is Scandinavisch, ik als Scandi lover vind dat uiteraard helemaal niet erg De kleding is nog steeds even mooi als altijd. Met veel neutrale kledingstukken in zwart, donkerblauw en rood zijn er ook enkele kledingstukken met een design, hetzij in streepjes, grafische vormen en bloemen. De winkel is licht ingericht met veel wit, grijs, pastelkleuren en licht hout. De verlichting boven de balie is persoonlijk voor de winkel ontworpen en gemaakt van gerecyclede glazen vintage lampenkapjes. Echt heel stoer!

personal shopper

Met een personal shopper (de leuke dames van de winkel) hebben wij van alles gepast en hebben wij persoonlijk advies gekregen. Soms is het fijn dat iemand die verstand van haar vakgebied heeft net even anders naar jou kijkt dan jij zelf. Alle drie hebben wij wat moois uitgekozen wat we mee naar huis mochten nemen. Ik koos een super mooie wollen winterjas, een stoere zwarte slim fit pantalon en een gestreept truitje met lange mouwen. Typisch Steef, maar kleding die alle dagen te dragen is, het is maar net hoe je het combineert.

Dames van de Sandwich Store Gelderlandplein en van het communicatiebureau Coebergh heel erg bedankt voor de uitnodiging en de super leuke en toch ook weer leerzame ochtend! Op gebied van Fashion kan ik nog best iets bijleren hoor 😉

Fotografie Stephanie Koster
De onderste twee beelden zijn van Sandwich zelf

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *