kidsstore
Lifestyle

ON MY WAY ~ Jut en Juul Lifestyle for kids

kinder lfestyle winkel

On my way

Als je mij volgt op Instagram (zo niet klik dan heel graag hier) zie je nog wel eens foto’s voorbij komen met de tekst eronder ON MY WAY. Deze “ON MY WAY” foto’s zijn (bijna) allemaal in Leiden genomen. Waarom Leiden? je woont toch niet in Leiden hoor ik vaak, of wel? Nee, dat klopt maar ik werk er wel. Nu alweer 3,5 jaar, 3 dagen in de week.
Wat begon als iets wat ik eigenlijk nog nooit had gedaan blijkt nu dat ik er best goed in ben, verkopen. Het verkopen doe ik in de leukste kinder lifestyle winkel van Leiden, Jut en Juul Lifestyle for kids.

Jut en Juul Lifestyle for kids

Eigenlijk heb ik nog nooit een blog in al die jaren over mijn werk geschreven. En dat terwijl wij ook heel veel leuke interieur spullen voor in de kinderkamer verkopen. Coosje en interieur (al dan niet of wel voor kids) gaan goed samen! Tijd om het eens voorbij te laten komen op mijn blog dus!
Wie is Jut en Juul en wat verkopen ze?
Jut en Juul is een kinder lifestyle winkel die spullen verkoopt voor de inrichting van een hippe kinderkamer maar ook kinderkleding, duurzaam speelgoed en andere baby artikelen. De winkel wordt al 10 jaar gerund door Anne die ooit van haar passie haar werk heeft gemaakt. Zij doet haar werk gedreven en is hier vol overgave 24/7 mee bezig. Drie en half jaar geleden ben ik haar en haar partner die ook twee dagen in de winkel werkt komen assisteren. Ik doe de verkoop in de winkel, geef advies m.b.t. producten en inrichten en doe de styling van de etalages (soms met en soms zonder Anne). Daarnaast help ik zo af en toe met web-orders inpakken en hou ik de winkel netjes. Ook zorg ik er voor dat alles aangevuld is en blijft. Het bedrijf is de laatste jaren enorm gegroeid en ons team is ondertussen uitgebreid naar 6 personen. Twee daarvan staan helaas niet op de foto, die waren die dag niet aan het werk. Deze foto werd afgelopen vrijdag gemaakt in het kader van internationale Vrouwendag 🙂

Leiden

Dat Leiden, en zeker het (oude) centrum, mooi is kunnen jullie zien op mijn ON MY WAY foto’s. Leiden is geen grote stad (ik noem het soms zelfs een dorp), maar wel historisch. Je kunt er mooie stadswandelingen maken, in een rondvaartboot door de grachten. Lekker eten en fijn winkelen. Het is zeker de moeite waard om eens naar toe te gaan. Leiden ligt centraal in de Randstad en is makkelijk aan te rijden met de auto of te bereiken met het openbaar vervoer. Mocht je een keer in de stad zijn kom dan zeker een keer langs bij ons in de winkel aan de Nieuwe Rijn!

Hieronder een kleine greep van mijn ON MY WAY foto’s in Leiden.

Leiden

city

Leiden

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

7 Comments on “ON MY WAY ~ Jut en Juul Lifestyle for kids

    1. beetje late reactie 😉 Leiden is zeker leuk Jeanette. Mocht je er nog een keer zijn kom dan zeker even langs om gedag te zeggen 😉

  1. Vind de foto in de mist en die eronder met het water echt prachtig! En de winkel zit sowieso al in een prachtig pand en de spulletjes die verkocht worden lijken me ook hartstikke leuk. Snap best dat je hier je draai gevonden hebt en wat je zegt, het past ook prima bij je blog! Liefs X

    1. Het is een hele leuke baan, most of the time gezellig (niet altijd maar dat is te verwaarlozen 😉 hahaha… en we hebben van die toffe spullen! blij dat ik geen kleine kinderen meer heb, dan kwam ik waarschijnlijk iedere maand met een stuk minder salaris thuis 🙂

  2. Ben zelf nog nooit in Leiden geweest maar vind het leuk om jou zo “on your way” te volgen.
    En dat je een fijne baan hebt kan ik goed begrijpen want die van mij lijkt erg veel op die van jouw 🙂

    1. is voor jou ook niet naast de deur Alet! en snap dat als jullie naar NL komen Leiden niet de eerste keuze is. Hoop in september weer naar Lille te komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *