Interior

muur inspiratie ~ wall inspiration

wall-inspiration-1-nordic-design

wall-inspiration-2-nordic-design

wall-inspiration-3-nordic-design

wall-inspiration-4-nordic-design

Ik schreef er al vaker over, de eindeloze mooie Scandinavische muur inspiratie.
Het lijkt wel of ieder Scandinavisch huis (ofwel de bewoners natuurlijk) oog heeft voor al dan niet wat aan de muur te hangen en in welke combinatie.
In ons vorige huis heb ik eindeloos veel spijkers in de muur geslagen en je wilt niet weten hoeveel gaten in de muur geboord. Zelden hing het naar mijn zin en vond ik de gekozen poster, foto’s of schilderijen bij nader inzien toch niet helemaal wat ik er van hoopte. Een mooie lijsten combinatie is zeker niet zomaar even uitgekozen en op de juiste manier opgehangen.
Het begint bij mij vaak al met welk poster vind ik mooi en welke past mooi in mijn interieur. Zal ik eigen foto’s combineren en welke lijst, allemaal in dezelfde kleur of juist allemaal verschillend.

Posters zijn de afgelopen jaren immens populair geworden. Zo zie je op dit moment veel modellen posters voorbij komen in Scandinavische huizen en zijn posters met planten, de green/urban trend erop veel te zien.

De combinatie van posters, kunst, eigen foto’s en kindertekeningen vind ik persoonlijk het leukste om in een gallerij aan de muur te hangen.
Voordat je die spijker in de muur slaat of met je boormachine paraat staat teken eerst even uit hoe ze moeten komen te hangen, dit om teleurstelling (het resultaat is toch niet zo) te voorkomen 😉

Wil jij ook graag zo’n mooie collage aan de muur of ben je gewoon op zoek naar een eyecatcher aan de wand? kijk dan eens op de site van Pixers.nl , zij verkopen super veel posters in diverse stijlen, canvassen, fotobehang en muurstickers. Zeker weten dat je iets moois vindt!

pixers-posters

Fotobron bovenste foto’s : Nordic Design
Foto collage gemaakt door : Coosje / fotobron : Pixers.nl

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *