Interior - Shopping

Kringloopwinkel De Parel

kringloop

kringloop

recycle

de parel

vintage sieraden

kringloopwinkel

Na jaren wachten is het eindelijk zover, we hebben een “eigen” kringloopwinkel in ons dorp!
Ik als groot kringloop fan, ben nu al dol enthousiast. Al staat de winkel nog niet zo heel vol, er staat nu al genoeg waar ik heel vrolijk van word. Nu voor mij de kunst natuurlijk om er niet te vaak heen te gaan, al wordt dat lastig πŸ˜‰

tweede keer

De eigenaar Kobus, heeft twee jaar geleden ook al eens een kringloopwinkel gerund. Hij deed dit samen met zijn vrouw en een aantal vrijwilligers. De winkel in Roelofarendsveen zou gesloopt gaan worden en helaas moesten zij daarom stoppen. Hals over kop moesten zij op zoek naar een nieuwe locatie, wat niet mee viel hier in de buurt. Sinds vorige week hebben zij dan toch weer een mooie nieuwe locatie kunnen openen, en wel aan het Noordeinde in Leimuiden. De winkel is alle dagen van de week geopend, behalve op zondag (de hele dag) en maandagochtend. Mocht je in de buurt zijn ga er dan zeker een langs. Je zult versteld staan van wat ze hebben staan.

hergebruik ~ recycling

Hou jij niet van Kringloopspullen in je huis, dan mag brengen natuurlijk ook. Hergebruik is helemaal van nu en draag je bij aan een beter milieu! Daarnaast is recycling leuk, maak je er de meest orginele interieurs mee en is hergebruik goedkoop. Genoeg redenen om eens naar een kringloopwinkel te gaan.
De Kringloop “pareltjes” die ik deze week vond bij de Parel laat ik uiteraard snel voorbij komen in een andere post πŸ™‚

Kringloopwinkel De Parel
Noordeinde 72
2451 AH Leimuiden

Fijne nieuwe week allemaal!

Stephanie

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 Comments on “Kringloopwinkel De Parel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *