Kringloopwinkel De Parel

Kringloopwinkel De Parel

kringloop

kringloop

recycle

de parel

vintage sieraden

kringloopwinkel

Na jaren wachten is het eindelijk zover, we hebben een “eigen” kringloopwinkel in ons dorp!
Ik als groot kringloop fan, ben nu al dol enthousiast. Al staat de winkel nog niet zo heel vol, er staat nu al genoeg waar ik heel vrolijk van word. Nu voor mij de kunst natuurlijk om er niet te vaak heen te gaan, al wordt dat lastig 😉

tweede keer

De eigenaar Kobus, heeft twee jaar geleden ook al eens een kringloopwinkel gerund. Hij deed dit samen met zijn vrouw en een aantal vrijwilligers. De winkel in Roelofarendsveen zou gesloopt gaan worden en helaas moesten zij daarom stoppen. Hals over kop moesten zij op zoek naar een nieuwe locatie, wat niet mee viel hier in de buurt. Sinds vorige week hebben zij dan toch weer een mooie nieuwe locatie kunnen openen, en wel aan het Noordeinde in Leimuiden. De winkel is alle dagen van de week geopend, behalve op zondag (de hele dag) en maandagochtend. Mocht je in de buurt zijn ga er dan zeker een langs. Je zult versteld staan van wat ze hebben staan.

hergebruik ~ recycling

Hou jij niet van Kringloopspullen in je huis, dan mag brengen natuurlijk ook. Hergebruik is helemaal van nu en draag je bij aan een beter milieu! Daarnaast is recycling leuk, maak je er de meest orginele interieurs mee en is hergebruik goedkoop. Genoeg redenen om eens naar een kringloopwinkel te gaan.
De Kringloop “pareltjes” die ik deze week vond bij de Parel laat ik uiteraard snel voorbij komen in een andere post 🙂

Kringloopwinkel De Parel
Noordeinde 72
2451 AH Leimuiden

Fijne nieuwe week allemaal!

Stephanie

4 thoughts on “Kringloopwinkel De Parel

 • Jeanette Renting
  juli 16, 2018 at 11:14 pm Beantwoorden

  Oh wat leuk voor je. Halen en brengen, ik doe het allebei.

 • Alet
  juli 17, 2018 at 6:59 am Beantwoorden

  Tof. Benieuwd wat je hebt gevonden 🙂
  Ik zag al een paar leuke spulletjes voorbij komen op je foto’s.

 • […] Soms heb je geluk maar soms ook niet. De ene week tref ik het en scoor ik leuke spullen. Maar ook ga ik soms met lege handen naar huis omdat ik gewoon niet vind wat ik op dat moment zoek of leuk vind. Vandaag was een lucky day en vond ik weer een aantal toffe spullen bij Kringloop de Parel. Over deze kringloopwinkel schreef ik eerder een blog, zie hier. […]

 • […] Soms heb je geluk maar soms ook niet. De ene week tref ik het en scoor ik leuke spullen. Maar ook ga ik soms met lege handen naar huis omdat ik gewoon niet vind wat ik op dat moment zoek of leuk vind. Vandaag was een lucky day en vond ik weer een aantal toffe spullen bij Kringloop de Parel. Over deze kringloopwinkel schreef ik eerder een blog, zie hier. […]

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>