Interior

interieur advies Scandi Chic appartement

Wat doe je als je gaat samenwonen op een nieuwe plek, je gaat van een groot huis naar iets kleiner appartement en je komt er helemaal niet meer uit? Mirjam en Jos kwamen via via bij mij terecht voor een interieur advies en zijn nu al blij, ook al staat er nog niets.

Vorige week mocht ik een compleet interieur advies maken voor een appartement bij ons in de regio. Ik kende de mensen niet, dus best spannend. Na een intake gesprek, waarin we alles zo goed mogelijk door hebben genomen ben ik moodboards gaan maken. Na het gesprek wist ik vrijwel direct welke smaak en stijl ik door kon gaan voeren, ik koos voor Scandi Chic.
Mirjam en Jos lieten mij wat foto’s zien van de spullen die zij hadden staan in hun oude huis. Hierdoor kon ik een beter beeld creëren zodat ik een beetje wist welke smaak zij hadden. Ik ben er zelf geen voorstander van om alles zo om te gooien en er voor te zorgen dat de mensen straks in een huis komen te wonen wat hun huis niet is (zie bepaalde tv programma’s).

Sommige meubels waren echt te groot, we hebben besloten deze weg te doen, via Marktplaats geen probleem blijkt al. De plattegrond tekende ik eerst met de hand en werkte ik daarna uit in Floorplanner (2D en 3D mogelijk). Via Pinterest zocht ik lichte Scandinavische plaatjes met een chique uitstraling. Meubels vond ik op sites als Zitmaxx, Dutchbone, Karwei en Kwantum, allen niet te duur. Voor de verlichting koos ik een aantal design lampen, dit is vaak wel een kostenpost maar verlichting is heel belangrijk. Ik schreef er eerder over een lichtplan in deze blogpost.

Het resultaat wordt een licht appartement met een chique uitstraling, helemaal van nu. Mijn opdrachtgevers zijn zeer blij met mijn interieur advies en ik moet zeggen dat ik er zelf ook best trots ben 😉

Heb jij nou ook moeite met de inrichting van je huis? Wellicht kan ik je verder helpen, informeer naar de mogelijkheden via de mail.

Moodboards : Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “interieur advies Scandi Chic appartement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *