Used before category names. Interior

Industrieel wonen

Industrieel wonen

Guldhuset i Köping

Guldhuset i Köping

Guldhuset i Köping

Guldhuset i Köping

Guldhuset i Köping

Guldhuset i Köping

Guldhuset i Köping

Guldhuset i Köping

Het eerste huis wat ik dit nieuwe jaar met jullie deel is dit stoere industriële huis wat ik vond op de site Agent Bauer. De foto’s zijn genomen voor Elle deco, de styling is verzorgt door Tina Hellberg.
Het huis sprong eruit! Er is eigenlijk niets aan dit huis wat niet stoer is. De vloeren van licht hout, gecombineerd met de wanden die eveneens bedekt zijn met een zelfde kleur hout. Het beton gebruik wat terugkomt in de badkamer en in de keuken. De elektriciteitsbedrading in pvc buizen, die gewoon over het plafond en muren heen lopen. De lichtbronnen aan de plafonds zijn allen peertjes. De overige lampen zijn industriële exemplaren. De kleur van de kasten en kozijnen zijn allen op elkaar afgestemd. In de slaap- en badkamer is het hout donker gebeitst en zijn de muren van beton. Het bed en het beddengoed zijn op kleur uitgekozen.
Het huis is één geheel, een stijl die ik super vind. Wat vinden jullie? zou jij zo ver durven gaan met bijvoorbeeld de elektriciteitsbedrading? Ik vind het wel wat hebben 😉

Fijne zondag allemaal!

bron : Agent Bauer

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
KNAST by Krutter

Leave a reply

Comments

Oh wow, alles is goed aan dit huis!
Prachtige vondst, zo leuk om naar dit soort huizen te zoeken voor je blog.
En soms vind je zo pareltje waar alles klopt.

Een geweldig rauw en minimalistisch interieur, een pareltje! Je ziet ook hoeveel je in principe ook zelf kunt maken voor in huis hier, in dat opzicht ook veel inspiratie.

Een industrieel interieur zoals deze, zouden veel mensen graag willen hebben. Inclusief mijzelf. Wist je dat je de industriële stijl ook heel goed kunt combineren met andere woonstijlen? Zoals de vintage, Scandinsvische en/of zelfs de romantische woonstijl. Hierdoor heb je nog meer mogelijkheden en kun je nog meer combineren. Tevens creëer je hiermee een uniek industrieel interieur.