Kids

Ikea wandkast DIY

ikea wandkast

ikea wandkast 1

ikea wandkast 2
Ben jij op zoek naar een leuke, orginele en vooral niet zo’n dure kast voor in de kinderkamer!? Dit idee kwam ik tegen op Pinterest en stond op de site van Milk decoration.
Bij Ikea koop je twee stuks van deze wandkasten Ivar. Een paar potten verf in pastel kleuren en zwart en wit koop je voordelig bij Action of de Hema. De totale kosten voor een super toffe kast als deze bedragen ongeveer € 150,-
Te leuk toch!?

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

8 Comments on “Ikea wandkast DIY

  1. Leuk zeg! Ik zoek me rot naar een leuke wandkast voor onze kids. Ik zit er aan te denken om een wandkast van steigerhout op maat te laten maken. Zo hebben we ook al een speelgoedkist op maat laten maken. Heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *