Interior

Emma matras

emma matras

img_6416

img_6424

img_6430

img_6431

emma matras

img_6464

img_6452

img_6447

img_6441

img_6443

img_6449

Emma matras

Vlak voordat wij in augustus gingen verhuizen werd ik door een matrassen bedrijf benaderd of ik over een matras zou willen bloggen. Over een matras bloggen valt niet helemaal mee dacht ik en buiten dat nog een paar weken en we moesten ons huis uit. Zoveel aan mijn hoofd en nog zoveel te doen. Toch dacht ik laat ik even hun site bekijken en kijken om wat voor matras het gaat, we konden namelijk nog best een nieuw matras gebruiken. Onze oudste zoon Sem lag namelijk al jaren op een matras wat eigenlijk wel aan vervanging toe was 😉
Toen ik op site van Emma matras kwam zag ik waar het over ging, wat een matras en wat een uitvinding! Daar moest ik verder naar kijken.

opbouw Emma matras

Emma is geen standaard matras, het is veel meer dan dat.
De eerste laag is een ondersteunend koudschuim, met daarop een visco-elastische laag. Emma’s schuim wordt in Duitsland geproduceerd, geassembleerd en gecombineerd met een innovatieve Hypersoft-laag. Emma’s bovenste laag, de ademende en drukontlastende hypersoft-laag, zorgt voor de ideale afsluiting van de meerlaagse structuur. Het materiaal met open poriën zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie, een perfecte aanpassing aan het lichaam en drukontlasting.
Het matras is zo opgebouwd, dat Emma zich perfect aan ieder lichaam tussen de 50 en de 130 kilo aanpast. De verschillende lichaamsdelen worden op een ideale manier ondersteund en het gewicht wordt gelijkmatig over het matras verdeeld. Daarom ligt Emma precies goed!

kwaliteit Emma matras

De matrashoes van EMMA wordt volgens de hoogste kwaliteitsnormen vervaardigd in een van de meest gerespecteerde fabrieken van Europa en is afneembaar en wasbaar. Hierdoor hoef je geen hoeslaken te gebruiken en kan je genieten van het mooie design. Het extra dikke matras heeft namelijk geen ombouw nodig, kan zo op de grond liggen (de onderkant heeft antislip) en de zijkanten zijn afgewerkt met een hele mooie sterkte donkergrijze stof. Zie hier hoe Emma in elkaar zit.
Emma wordt gratis verstuurd en mag 100 dagen getest worden, ben je niet tevreden mag je deze kosteloos retourneren en krijg je probleemloos je aankoopbedrag terug.

Mijn zoon is heel erg blij met het matras, hij heeft nu een 120×200 matras, net even groter dan een eenpersoonsmatras.
Voor de foto hebben wij Emma even naar beneden getild omdat zijn slaapkamer in dit tijdelijke huis niet fotowaardig is (te donker en niet opgeknapt).
Jack vond het uiteraard niet erg de taak van model op zich te nemen en is jaloers dat hij geen Emma heeft 😉

Ben jij ook toe aan een nieuw matras maar weet jij nog niet welk matras je moet kiezen, bekijk dan eens de review hieronder.

Emma matras test, review, ervaringen & kortingscode

Fotografie Stephanie Koster

** Dit is een gesponsord artikel, het Emma matras is een gekregen product.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *