Kids

Deense retro kinderkamer

boligcious2

boligcious3

boligcious4

boligcious6

boligcious7

boligcious5

boligcious9

boligcious8

boligcious10

Sinds een maandje werk ik in een Kinder Lifstyle winkel in Leiden, Jut & Juul genaamd. Mijn liefde voor wonen zit hem niet alleen in de volwassen dingen, van kinderkamers, kinderkamer inrichting, kinderkleding word ik ook heel blij. Bij mij is het wel zo dat ik niet van het geijkte hou. Kinderkamers moeten iets apart uitstralen en vooral niet tuttig of oubollig zijn. En volledig ingericht babykamertje gekozen bij de Prenatal of Babydump was sowieso nooit aan mij besteed. Vijftien jaar geleden richtte ik de kamer van mijn eerst geborene al in met retro, kids factory, Ikea en allerlei losse spulletjes, waaronder ook zelfgemaakt en kringloop.
Dit Deense kamertje is ook zoiets. Geheel eigentijds, niet te vol, rustig, toch kinderlijk en stoer. Een retro kast en bed, Kringloop stoelen, letterbak en poppenbedje, aangevuld met twee mooie strakke (nieuwe) kasten, een String pocket wandrekje en mooie accessoires van o.a. de Deense merken Ferm Living, Ballab en HAY.
De manden en lampjes van Ferm Living zijn ook te koop bij ons in de winkel (ook online) even als soort gelijke houten dieren en toffe posters.

fotobron: Boligcious

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 Comments on “Deense retro kinderkamer

   1. Hoi J,

    ik kan het je helaas niet vertellen, het lijkt op old blue maar ik zou even een keer langs Karwei gaan daar staan zoveel kleuren dat je vast iets vindt wat er op lijkt.

    Met vriendelijke groeten,

    Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *