Deense retro kinderkamer

Deense retro kinderkamer

boligcious2

boligcious3

boligcious4

boligcious6

boligcious7

boligcious5

boligcious9

boligcious8

boligcious10

Sinds een maandje werk ik in een Kinder Lifstyle winkel in Leiden, Jut & Juul genaamd. Mijn liefde voor wonen zit hem niet alleen in de volwassen dingen, van kinderkamers, kinderkamer inrichting, kinderkleding word ik ook heel blij. Bij mij is het wel zo dat ik niet van het geijkte hou. Kinderkamers moeten iets apart uitstralen en vooral niet tuttig of oubollig zijn. En volledig ingericht babykamertje gekozen bij de Prenatal of Babydump was sowieso nooit aan mij besteed. Vijftien jaar geleden richtte ik de kamer van mijn eerst geborene al in met retro, kids factory, Ikea en allerlei losse spulletjes, waaronder ook zelfgemaakt en kringloop.
Dit Deense kamertje is ook zoiets. Geheel eigentijds, niet te vol, rustig, toch kinderlijk en stoer. Een retro kast en bed, Kringloop stoelen, letterbak en poppenbedje, aangevuld met twee mooie strakke (nieuwe) kasten, een String pocket wandrekje en mooie accessoires van o.a. de Deense merken Ferm Living, Ballab en HAY.
De manden en lampjes van Ferm Living zijn ook te koop bij ons in de winkel (ook online) even als soort gelijke houten dieren en toffe posters.

fotobron: Boligcious

5 thoughts on “Deense retro kinderkamer

 • Maartje
  oktober 27, 2015 at 11:38 am Beantwoorden

  Wat een leuk en vrolijk interieur! Perfect voor een kinderkamer. Als verhuurmakelaar in Amsterdam zou ik wel vaker zulke interieurs willen zien. Bedankt voor de inspiratie!

 • B(i)e interior & lifestyle
  november 10, 2015 at 2:14 pm Beantwoorden

  super toffe stijl !

  • J van der Bilt
   september 20, 2017 at 10:57 pm Beantwoorden

   Super cool! Kun je vertellen welke kleur op het kastje en de muur zit?

   • Stephanie Koster
    september 25, 2017 at 9:01 am Beantwoorden

    Hoi J,

    ik kan het je helaas niet vertellen, het lijkt op old blue maar ik zou even een keer langs Karwei gaan daar staan zoveel kleuren dat je vast iets vindt wat er op lijkt.

    Met vriendelijke groeten,

    Stephanie

   • Elke
    oktober 29, 2017 at 6:09 pm Beantwoorden

    Volgens mij is het een Besta kast van Ikea en zijn dit de grijsturkooise frontjes. Zie bijvoorbeeld: http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/S89046641/#/S19132784

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>