Travel

Attractiepark Duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

duinrell

Een dagje Duinrell daar kikker je daarvan op!?
Vorige week ben ik als “oppas” moeder met school meegegaan op schoolreis naar attractiepark Duinrell in Wassenaar. Voor mij was het de eerste keer in mijn carriere als moeder dat ik meeging met school op schoolreis. De rit met de bus naar Duinrell was voor ons kort. Wij wonen net onder Schiphol en in Wassenaar zit je binnen een half uur. De voorpret in de bus was groot, de kinderen zitten vol adrenaline en zijn hyper omdat ze naar een pretpark gaan. Ik herkende veel terug van toen ik die leeftijd had. Na bakken met regen onderweg, arriveerde we om 10.00 uur. Hoe heerlijk is het als je op een door de weekse dag zo vroeg aankomt en er bijna niemand in het park is. Met nog wat lichte buitjes in de ochtend is het de rest van de dag droog gebleven en scheen de zon op zijn tijd ook nog.
Duinrell is een super leuk pretpark voor kinderen in de leeftijd 2 tot 14 jaar. Het is klein en overzichtelijk, een echt familie park. Met zijn coole attracties kun je jezelf er de hele dag prima vermaken. Geen lange wachtrijen bij de Splash, kikker achtbaan of Falcon maar 10 keer in dezelfde attractie is geen probleem.
Met een plattegrond die we bij de ingang kregen hebben we alle kanten van het park bezocht. Heel eerlijk gezegd ben ik helemaal niet zo van de pretparken, wij gaan er dus ook nooit heen, maar dit is was leuk. Ik heb me prima vermaakt en vind het echt een aanrader. Voor wie niet in de Randstad woont, het park ligt in de bossen van Wassenaar en het ligt een steenworp afstand van Leiden, Den Haag en Scheveningen. Prima te combineren met een dagje shoppen, het strand of cultuur opsnuiven in de oude binnenstad van Leiden.
De entree prijzen zijn niet schrikbarend hoog en bovendien zijn er veel spaaracties op internet op te zoeken die kortingen aanbieden voor dit park.
Als ouders zijnde kun je je kinderen met een gerust hart over het park laten lopen, van verdwalen is geen sprake.
We hebben een top dag gehad! PCB de Schakel bedankt voor de leuke dag!

fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Attractiepark Duinrell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *