Lifestyle

vakantiehuis Maarn

Vakantiehuisje in Maarn

Afgelopen zaterdag was het zover, we hebben de sluitel van ons vakantiehuisje in Maarn, gemeente Utrechtse Heuvelrug. Een huisje in de bossen, een droom! Het wordt een hele klus om het helemaal nog ons zin te maken maar dat hebben wij er voor over. En bovenal nemen we er de tijd voor.
Via mijn blog interieur-coosje hou ik jullie op de hoogte van de vorderingen. Hier de eerste foto’s. Als eerste hebben we alles eruit gehaald wat we niet willen behouden. Volgend weekend beginnen we met de woonkamer verven. De muren worden allemaal wit, het houten plafond wordt ook wit geverfd en de vloer wordt licht grijs (wit is te besmettelijk). Op de foto hierboven is Addy een katten ren aan het slopen. De bomen die nu op deze plek staan laten we omzagen om ruimte en licht te creëren. Aan de voorkant van het huisje komt in de toekomst een veranda en aan de zijkant van het huis een extra slaapkamer voor de kinderen.
The first pictures of our summer cabin in the woods of Maarn (Utrechtse Heuvelrug). Follow the conversion on my blog Interieur-coosje.

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

12 Comments on “vakantiehuis Maarn

  1. WOW,….wat mooi zeg!
    Het heeft wel wat weg van ons oude fietsschuurtje,
    maar dan veeeeel mooier en veeeeeel groter,… hahahaha.
    Leuke uitdaging, veel plezier moet wel lukken met al je mannen,
    Groet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *