Interior

Noors Kerst interieur

rikkes-jul08-dJakML1UB1ZOdTjSIFEgsA

rikkes-jul11-75LvbPcrb72cig1OAOZMEg

rikkes-jul18-7ADqGIACRdPy4Oqxy7_jzg

rikkes-jul14-0QZEWA1UUppaq_czurfjGQ

rikkes-jul01-c5pa9O1vcJPXOW1HSLo_Wg

rikkes-jul22-wYnIWJ0jKv7TTTqb3JaQ9g

Waar de Denen over het algemeen voor iets meer kleur en meer gecombineerde (vintage, nieuw, design) accessoires gaan, houden de Noren meer van subtiel en neutrale kleuren.
Deze Kerst inrichting in dit prachtige Noorse huis is vrij subtiel maar zeker niet minder mooi dan alle Deense huizen die ik plaats. Mijn hart ligt bij een Deens interieur maar ik vind dit huis ook een plaatje en haal er zeker ideeën uit.
Naast de woonkamer zijn de slaapkamer en de badkamer niet over geslagen met decoreren. Een aantal bloem/groen stukjes, wat takken en een ranke spar. De zelfgemaakte boom van hout is ook te leuk!
Ben benieuwd wat jullie van deze manier van Kerst inrichting houden? is dit Noorse Kerst interieur te subtiel? of vind jij dit juist mooi.

fotobron: Bo Bedre

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

6 Comments on “Noors Kerst interieur

  1. Ik hou van het eenvoudige design, het idee van less is more zeg maar.. Vaak vind ik het nog wel gaaf om er dan ineens iets druks tussen te gooien als bijvoorbeeld de eiken tafel of een leer bankstel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *