Interior

Limited Edition Vlinderstoel Fritz Hansen

Eén van mijn favoriete blogs is de Deense blog By Bak. De smaak van Dorthe Bak komt heel erg in de buurt van het geen ik mooi vind. Op haar blog zag ik afgelopem week de prachtige Limited Edition Vlinderstoel van Fritz Hansen voorbij komen in het poeder roze met koperen frame. De stoel staat bij Dorthe aan haar eettafel te pronken met een mix van andere stoelen, vintage en nieuw. De mooie lichte kleur van de stoel en het zonlicht die vandaag door het achterraam naar binnen scheen deden mij verlangen naar het voorjaar. De combi maakte ideeën in mij los en zorgde ervoor dat ik weer wat ben gaan schuiven in de woonkamer (sorry!). Binnenkort zal ik een paar veranderingen laten zien. Of ik genoeg geld dit jaar bij elkaar ga sparen om de stoel te kopen? wie weet, hij is best duur 😉 Voor onze boven verdieping staat de komende weken een grote slaapkamer make-over voor Jack op de agenda met een DIY “nieuw” bed, behang en wat nieuwe spulletjes. Ik hou jullie op de hoogte!

The limited edition butterfly chair from Fritz Hansen in soft pink and deep blue made for the 60th birthday of the butterfly chair.

For the Netherlands, the chair is available at Dock Design Shop

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Limited Edition Vlinderstoel Fritz Hansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *