Shopping

Kringloopvondsten Boedelruimers

kringloop vondsten

kringloop vondsten

kringloop vondsten

kringloop vondsten

kringloop vondsten

kringloop vondsten

kringloop vondstenkringloop vondsten

kringloop vondsten

kringloop vondsten

kringloop vondsten

kringloop vondsten

kringloop vondsten

kringloop vondsten

kringloop vondsten

kringloop vondsten

kringloop vondsten

kringloop vondsten

kringloop vondsten

kringloop vondsten

IMG_2370

De Jonge Wolven

Op uitnodiging van De Jonge Wolven was ik gisteren op Kringloop bezoek in Amsterdam-Noord bij de Boedelruimers. Gezellig met een clubje andere blogsters hebben wij een voor ons nieuwe Kringloop winkel bezocht die nog niet heel erg bekend was in Amsterdam (en omstreken). De Jonge Wolven van Pr- en communicatie bureau de Wolven is een kleine clubje van jonge talenten die een frisse blik op communicatie-uitdagingen binnen bedrijven hebben. De Jonge Wolven zijn afgestudeerde communicatietalenten en werken aan pr- en communicatieprojecten bij de opdrachtgever op locatie of vanuit het Wolvennest aan de Lauriergracht in Amsterdam. In samenwerking met Boedelruimers organiseerde zij gisteren (in de Kringloop winkel zelf) een leuk evenement voor bloggers.

Kringloop

Zoals jullie weten bezoek ik graag kringloop winkels. Mijn vaste adressen bezoek ik bijna wekelijks. En zo op zijn tijd wijk ik weer eens uit naar een nieuw adres. Nu op uitnodiging bij Boedelruimers in Amsterdam-Noord dus. Na buiten kennis gemaakt te hebben met elkaar mochten we daarna even een rondje lopen door de winkel. Zoals je op de foto’s ziet waren de schatten niet mis 😉 Daarna hebben we wat met elkaar gedronken en hebben we een spel met elkaar gedaan.
Naast een safari spel door de winkel waarmee je je gevonden spullen kon winnen (helaas heb ik niet gewonnen), konden we daarna genieten van een “recycle” mode show tijdens een heerlijke high tea. Het is fijn een middag door te brengen met mensen die de zelfde liefde voor de Kringloop delen. Daardoor genoeg gespreksstof en een gezellige ontspannen sfeer.

Boedelruimers

Boedelruimers hebben hun winkel in maart dit jaar geopend. Zij nemen inboedels over van particulieren en bedrijven en bieden de spullen voor leuke prijzen aan in hun winkel in Amsterdam-Noord. Zo krijgen deze spullen een tweede leven en beland niet alles op ÊÊn van de vele vuilstort plaatsen die ons land rijk is. Naast het mooie brocante servies waarvan we gegeten hadden en mee naar huis mochten nemen waren mijn kringloopvondsten dit keer een leuke rieten mand voor mijn Medinilla, een aardewerk potje waar nu de basilicum in staat in de keuken, een hip rieten dienblad en een te mooie bruine apothekers fles. Helaas viel deze thuis stuk (grrrrrr)

en ondertussen thuis…

Tussen de Kringloop foto’s nog een paar foto’s van mijn kleine mannen die vanochtend thuis kwamen van een nachtje slapen in hun eigen hut. Ieder jaar wordt er bij ons in het dorp Vakantie Kinderweek gevierd en mogen de kinderen hutten bouwen op een terrein vlak bij ons huis. Ze liggen nu te slapen op de bank want van slapen is vannacht vast weinig terecht gekomen 😉

Boedelruimers en Jonge Wolven bedankt voor de leuke middag!

fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

6 Comments on “Kringloopvondsten Boedelruimers

  1. Zo leuk om te snuffelen in een kringloopwinkel en dan iets super tofs vinden voor weinig. Super. Ook het feit dat iets hergebruikt wordt en niet zomaar weggegooid spreekt mij erg aan!

  2. Ik kwam vorig jaar toch zo’n twee keer per week in een kringloopwinkel en liep veel rommelmarkten af. Dit jaar kan ik het op 1 hand tellen, maar het blijft leuk om te zien watvoor mooie spullen je allemaal kunt vinden. Vaasjes, kopjes etc waren altijd mijn favoriete spullen bij de kringloop. pascale X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *