Op een über gestyled Kerst huis ga je mij niet kunnen betrappen, ik hou daar niet van. Een klein beetje kneuterigheid kan net. De boom van vorig jaar was in mijn ogen way to big dus kocht ik van de week heel stiekem en snel een klein boompje samen met Sem toen ik hem uit school haalde. De twee jongste mannen waren en niet bij, dus konden zij zich er ook niet mee bemoeien. Dit kleine maatje zag ik als kinderboompje in de VT wonen van december staan (in dat te mooie Deense huis) en die sprak mij meteen aan. Houten kruisje eronder, lekker eenvoudig. Het tafeltje waar hij op staat is een oud art deco modelletje die ik eveneens deze week scoorde via een te koop site bij ons in de regio voor 5 euro. Op het blad zit een ster in het hout verwerkt, hoe toepasselijk. De ballen en andere versiering zijn een mengeling van gespaarde spullen van de afgelopen jaren en nieuw. Zo kocht ik de knal roze ballen vorig jaar voor de helft van het geld bij de Bijenkorf na de Kerst en kocht ik pas nieuwe witte bij de Karwei die ik aan de onderkant zwart spoot. Deze zal ik van de week nog een keer goed in beeld brengen. Op kleuren let ik niet, ik koop wat ik leuk vind en wat de kinderen leuk vinden. Het Alessi Kerst stalletje komt bij Fonq vandaan (heeft vorig jaar ook al op mijn blog gestaan), wellicht koop ik daar nog een paar beeldjes bij. Dat is zo leuk aan dit stalletje, hij is leuk uit te breiden met grappige, kinderlijke figuurtjes. De zwarte fles vaas was groen glas en schilderde ik zwart, net als een muren die je op de achtergrond van mijn bureau ziet. Het heeft een paar dagen geduurd voordat alles gedaan was. Al ben ik nog niet klaar, de deuren wil ik ook nog zwart, ik ben nu al blij met het resultaat. Het geeft de kamer meer karakter en het staat knusser en huiselijker.

Preparing the house in a X-mas mood…

3 thoughts on “Kerst in huis

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *