Photography

Hiep hiep hoera! Floortje 8 jaar

kinderfotografie

kinderfotografie

kinderfotografie

kinderfotografie

kinderfotografie

kinderfotografie

kinderfotografie

kinderfotografie

kinderfotografie

kinderfotografie

kinderfotografie

HIEP HIEP HOERA, Floortje 8 jaar!
Vandaag vierde mijn nichtje Floortje haar achtste verjaardag bij haar papa. Floortje en haar vader wonen tijdelijk in een huur woning aan een dijk bij ons in het dorp. Het huis ligt prachtig aan het water. Een plaatje om te wonen maar voor hun dus een tijdelijke optie omdat zij over een aantal maanden in een ander mooi huis gaan wonen wat nog verbouwd moet worden. Dit huis ligt verderop in dezelfde straat, aan dezelfde dijk en aan het water.
Een poosje terug had ik Floortje beloofd een keer foto’s van haar te maken. Vandaag was een leuke gelegenheid en mooi weer, wat wil een mens nog meer. De mooie september lucht met witte wolken zijn zo mooi en Floor had er zin in. Ik ben dol op kinderfotografie en een keer een meisje in plaats van een jongen voor de lens is ook leuk!

Komende week een druk programma voor de boeg, mijn nieuwe baan bij Jut & Juul en de VT wonen & design beurs. Dinsdagavond de eerste les van mijn fotografie cursus. Heb er zin in! Wens iedereen een fijne week en wellicht tot ziens op de beurs.

fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *