Graham & Brown Superfresco Easy behang

Graham & Brown Superfresco Easy behang

IMG_3107

IMG_3104

IMG_3105

Op de VT wonen & design beurs werd ik verrast door de mooie stand die Superfresco Easy behang van Graham & Brown had neer gezet. Er stond voor mij deze week al een blog op het programma om te schrijven over hun mooie zwart-wit collectie. De stand was heel toevallig ook ingericht met zwart-wit behang. Het ene zwart-wit is het andere niet, er zijn diverse soorten en stijlen uitgebracht. De mini vintage streep is lieflijk en leuk aan te brengen in een kinderkamer, de zwart-witte ruit staat stoer op een werkplek, de palmbladeren sjiek in een woonkamer en de koffiewand gezellig in een keuken.
Het Superfresco Easy behang is gedrukt op vlies kwaliteit, waardoor de muur in gelijmd kan worden in plaats van het behang. De series en kleuren zijn zorgvuldig uitgekozen en makkelijk met elkaar te combineren. Het kiezen van een effen of patroonbehang dat past bij een hoofdthema is zo eenvoudig mogelijk gehouden. Het vliesbehang halveert de behangtijd aangezien en er is geen behangtafel nodig. Ook hoef je niet te wachten tot de lijm in het behang getrokken is. Het vliesbehang is ook zeer eenvoudig te verwijderen, omdat je geen behangafstomer nodig hebt. Kind doet de was!

Binnenkort show ik graag een keer een demo op mijn blog.

Meer ideeën opdoen klik hier voor de Style Guide

mini vintage

sloophout

ruit grijs wit

pluisje

32-970-main

32-993 Coffee Shop Cameo (1)-2

fotografie Stephanie Koster / Graham & Brown

2 thoughts on “Graham & Brown Superfresco Easy behang

 • Denise
  oktober 7, 2015 at 2:57 pm Beantwoorden

  Wat een prachtige prints! Ik kende het merk nog niet, thanks voor de tip 🙂

 • Alet
  oktober 7, 2015 at 3:14 pm Beantwoorden

  Daar zitten een paar hele mooie tussen.
  Lijkt me trouwens een praktische manier van behangen; de muur lijmen en niet het behang.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>