Travel

(Bl)IJburg strand ~ Amsterdam

IMG_4996

IMG_5059

IMG_5026

IMG_5036

IMG_5038

IMG_5051

IMG_5053

IMG_5030

IMG_5029

IMG_5054

IMG_5000

IMG_5055

IMG_5022

IMG_5056

IMG_5057

Nadat ik een paar maanden terug een blog publiceerde over bloggen een do or don’t zijn er niet veel blogs meer van mij online verschenen.
Niet omdat ik negatieve reacties ontving maar puur omdat ik waarschijnlijk zelf in een blog dip zat of zit.
Mijn werk en de sport carriere van mijn oudste zoon slokken het grootste deel van mijn tijd op en daardoor heb ik niet altijd meer zin om in de weinige vrije uren die ik over heb nog achter de computer te kruipen. Het aantal reacties die ik op deze blog kreeg waren wel groots en deden mij goed. Niet dat het me daar om te doen was maar het is altijd prettig om te horen dat mensen jouw blog graag bezoeken en dat je anderen kunt inspireren op verschillende gebieden (interieur en fotografie). Ik heb daarom ook besloten niet te stoppen met mijn blog maar waarschijnlijk zullen het aantal blogs die ik post wel minder in aantallen worden. Interieurs en fotografie blijven mijn grootste passie en aangezien ik graag met anderen deze passie deel is het dus het leukste als ik dit via mijn blog blijf doen.

Vandaag deel ik graag met jullie een aantal foto’s die ik vanmiddag nam in Amsterdam op IJburg. Op IJburg is een strand waar wij nog nooit eerder waren geweest. Op deze extra zondag i.v.m. Pinksteren was het een goede gelegenheid om daar eens heen te gaan.
Het strand is makkelijk aan te rijden via de ring A10 (afslag S114 Zeeburg) en bij het strand is een ruime parkeerplaats dus geen uren zoeken naar een plekje. Het strand zelf is groots aangelegd en er is genoeg te zien en te doen. Voor de kids genoeg zand en water en voor papa en mama een leuk restaurant Blijburg in een hippe Ibiza stijl.

Met mijn camera heb ik wat geoefend, al dan niet en wel gelukt.
Ik zeg een aanrader voor de vrije relax uurtjes met het gezin! Wij zullen er zeker nog vaker komen!

Fotografie: Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “(Bl)IJburg strand ~ Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *