Zuiver bijzettafel

Zuiver bijzettafel

bijzettafel Zuiver Eyoba
IMG_4661
IMG_4664
IMG_4673

Vandaag laat ik jullie ons nieuwe bijzettafeltje Cupid van Zuiver zien die ik online bestelde bij het woonwarenhuis Eyoba. Eyoba heeft tal van prachtige interieur items voor binnen en buiten en voor deze online shop mocht ik deze bijzettafel reviewen, altijd leuk!
In veel woonkamers wordt geen salontafel meer gebruikt omdat dit toch een redelijke sta in de weg is. Één of meerdere bijzettafels biedt dan uitkomst. Ze zijn leuk te combineren in groepjes, in verschillende kleuren en modellen of los te plaatsen naast een fauteuil zoals ik heb gedaan.
De Zuiver bijzettafel Cupid is eenvoudig in elkaar te plaatsen. Het metalen frame is van een goede stevige kwaliteit en klap je uit elkaar. Het zwarte glazen blad valt in het frame en is tevens makkelijk schoon te maken / houden, dat is weer handig met kinderen.
Het tafeltje is een desing item in je interieur en in verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar, ik koos voor een zwarte 😉 De prijs is betaalbaar en daardoor (voor je gevoel) iets makkelijker af te wisselen mocht je hem weer even zat zijn.

Omdat het een mooi tafeltje is dat in vele interieurs past zou ik dit tafeltje graag cadeau doen aan één van mijn lezers, zie het als een GIVE-AWAY. Ondanks het feit dat ik helemaal niet van de give-aways ben omdat daar een overvloed van is, wil ik het toch een kans geven.
Vind je het leuk om mee te doen volg dan COOSJE en Eyoba op Instagram en repost de foto van de give-away op jouw account.
Volgende week dinsdag zal ik de winnaar bekend maken op mijn Instagram account.
Succes en deel zo vaak je wilt!

Fotografie Stephanie Koster

bijzettafel Zuiver

foto’s van de bijzettafel Cupid van Zuiver in ons huis gedeeld op Instagram.

6 thoughts on “Zuiver bijzettafel

 • Petra
  april 7, 2016 at 10:18 am Beantwoorden

  Hij is echt leuk en past in elk interieur. En ook nog van een Nederlands label!! Onze woonkamer is niet heel ruim en daarom hebben wij ook 2 kleine bijzettafels ipv een salontafel. Maar voor een 3e bijzettafeltje heb ik nog wel plek hoor;)

 • Wendy
  april 9, 2016 at 10:08 pm Beantwoorden

  Geweldig tafeltje!! Ik lees je blogs al een tijdje maar heb nog niet eerder gereageerd.
  Maar voor dit tafeltje wil ik wel ff de moeite doen.

  • Stephanie Koster
   april 10, 2016 at 9:36 am Beantwoorden

   Leuk dat je mijn blog volgt en mee doet met de Give-away! even geduld nog 😉
   Fijne zondag!

   Groetjes,

   Stephanie

 • Vera
  september 21, 2016 at 10:16 am Beantwoorden

  mooi tafeltje, normaal reageer ik niet snel maar hier maak ik een uitzondering van.

 • Vera
  september 22, 2016 at 11:16 am Beantwoorden

  mooi tafeltje, normaal reageer ik niet snel maar hier maak ik een uitzondering van!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>