Lifestyle

Zomervakantie thuis

zomervakantie thuis

Na onze terugkomst uit Frankrijk ben ik al dagen bezig met de was. De wasmachine draait al dagen aan ėėn stuk door en de droger maakt overuren. Mijn wasrekjes hangen vol en de wasmanden met schone was die opgevouwen moet worden raken niet leeg lijkt wel. Gisteren heb ik ook weer gewerkt dus toen lag alles even stil (moeder is alleen verantwoordelijk voor de was hier in huis). Op woensdag heb ik mijn vaste vrije dag dus ging ik vandaag (weer) verder met waar ik gebleven was. De plannen die ik voor deze vrije dag had…. daar is niet veel van terecht gekomen.
Het zonnetje liet zich vandaag achter de wolken zien en zo werd het, naast de was, toch nog een heerlijke dag. Het verven van Jack zijn slaapkamer heb ik voor de derde keer uitgesteld. We hebben andere leuke dingen gedaan en dat gewoon thuis!

spelen op de dijk (met de kat)

De jongens hebben eerst heerlijk met Keesje onze kitten van 15 weken oud gespeeld op de dijk. Vlak voor onze vakantie mocht hij onder toezicht naar buiten. Hij had zijn inentingen gehad en was binnen niet meer te houden. Hij vloog letterlijk de gordijnen in en klom zelfs tegen de muren op. Hij heeft achter in het gras zoveel te zien en te doen, het is een genot om hem te zien huppelen in het gras. Na het spelen met Kees hebben de mannen een heuse zeephelling gebouwd. De grondzeilen die we met het kamperen hebben gebruikt werden uit de schuur gehaald en met tent haringen hebben ze hem vast gemaakt. Ik heb er helaas geen foto van maar ze hebben er een hele fles vloeibare zeep overheen gegooid 🙂 …. Haha wat een plezier!

pluktuin

Voor een vrijwillige foto opdracht kreeg ik een paar weken geleden, als dank, tegoedbonnen voor een pluk-boeket in een Pluktuin bij ons in het dorp. De Pluktuin is nog geen 500 meter bij ons huis vandaan en ik wist niet van het bestaan af, hoe knap!? 😉 Terwijl de mannen nog de grootste lol hadden met hun zeephelling ben ik op de fiets gestapt en heb ik een groot en een kleiner boeket bij elkaar geplukt. Wat is dat leuk zeg! Heerlijk ontspannen, zo in de natuur. En wat mooi deze verse bloemen in alle kleuren. Woon je in de buurt ga er dan zeker eens langs, Jeanet’s Pluktuin is iedere woensdag en zaterdag open. Je kunt Jeanet’s Pluktuin ook volgen via facebook. Echt een aanrader!

Fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

7 Comments on “Zomervakantie thuis

    1. volgende week weer een weekje vrij, dan blijf ik thuis. Laatste week zomervakantie van onze jongste twee kinderen, die dan Kinder vakantie week in het dorp vieren. Ik ben dit jaar de hof fotograaf haha….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *