ziek zijn en een nieuwe blog bouwen

ziek zijn en een nieuwe blog bouwen

Vanaf afgelopen zondag ben ik al ziek. Ik ben nooit ziek en kan me er ook helemaal niet aan overgeven dat ik het nu wel een keer ben. Iedere dag denk ik morgen is het wel over maar tot nu toe is dit nog niet het geval. Mei vakantie, ik nam er twee weken vrij voor en had me voor genomen leuke dingen te gaan doen met mijn jongens. Ondertussen zijn mijn jongste twee met mijn zus mee naar mijn tante in Drenthe en is de oudste alweer naar school. Bah! (let wel, mijn kids hebben het heel erg naar hun zin). In de uurtjes dat ik me iets beter voel ga ik achter mijn computer zitten om nog bestellingen af te ronden van mijn shop, let op! per 1 juni a.s. gaat deze sluiten. Profiteer nu nog van de hoge kortingen op leuke spullen die er nog in staan, klik hier. Ook ben ik gister middag verder gegaan met mijn nieuwe blog. Deze wil ik begin juni live hebben. Aan nieuwe dingen beginnen is altijd leuk, dus daar haal ik nu mijn voldoening uit. Ik hoop komend weekend weer op de been te zijn dan kan het klus project tuin ook verder. Het houten vlonder terras met pergola is klaar! Voor iedereen die vandaag nog leuke plannen heeft op Hemelvaartsdag, ENJOY!

foto bronnen : Miniwilla, AMM blog, Lilesadi, Fine Little Day, Strups, Ylva Skarp en Coos-je.

6 thoughts on “ziek zijn en een nieuwe blog bouwen

 • variouskinds
  mei 14, 2015 at 8:50 am Beantwoorden

  Beterschap! Ik kijk uit naar de nieuwe blog. Ook ik ben bezig met een nieuwe website.

 • Liza Veenendaal
  mei 14, 2015 at 12:07 pm Beantwoorden

  Beterschap!

 • Van alle seizoenen
  mei 14, 2015 at 4:02 pm Beantwoorden

  Ziek zijn is niet fijn…. Beterschap! Ben benieuwd naar je nieuwe blog…

 • By Marloes Thuis
  mei 14, 2015 at 4:27 pm Beantwoorden

  Beterschap Stephanie!

 • Indruk
  mei 14, 2015 at 8:31 pm Beantwoorden

  Beterschap! Ik was een maand geleden ook sinds lange tijd goed ziek. Benieuwd naar de nieuwe vormgeving van je blog. Die van mij verdient ook wel eens een update maar ben eigenlijk allang blij dat ik weet hoe ik een blog met foto's moet plaatsen dus kom er eigenlijk liever niet aan. :-). Pascale X

 • […] uit en het werd min of meer een steeds grotere frustratie met ziek worden tot gevolg (ik schreef er hier over). Met het stoppen van de shop viel er een last van mijn schouders, de druk van het scoren was […]

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>