Used before category names. Photography

Zelf een keer op de foto

Zelf een keer op de foto

stephanie koster


stephanie koster

Zelf een keer op de foto

Als je zelf altijd graag foto’s maakt is het meestal zo dat jij degene bent die er nooit opstaat. Zo af en toe maak ik wel een selfie met mijn telefoon maar met mijn camera laat ik het meestal voor wat het is. Omdat ik voor mijn blog profiel graag een keer een mooie foto van mezelf wilde hebben besloot ik Renate van Talk About Style een berichtje te sturen met de vraag of zij mij een keer wilde fotograferen. Enthousiast als Renate is zei ze meteen ja! en stond onze afspraak binnen een week.

Talk about Style

Renate van de site/blog Talk About Style ken via mijn werk. Renate kwam een keer bij ons in de winkel in Leiden met haar zoontje Benja. We raakte aan de praat en voor wie Renate kent, Renate kletst graag (hoe gezellig!). Daarna ben ik haar gaan volgen op Instagram. De foto’s die zij plaatst (meestal van Benja) zijn altijd super leuk. Haar verhalen erbij nog leuker!

Zonnige dag op het strand

Vorige week spraken wij af op het strand in Noordwijk. En alsof het zo moest zijn, we hadden prachtig mooi weer! Na een gezellig bakkie bij Winterlodge, zijn we een stuk gaan wandelen en heeft Renate foto’s van mij genomen. Ontspannen en gewoon al kletsend.
Dit is een kleine greep van de foto’s, ik heb er nog meer 😉 Alleen een blog met allemaal foto’s van jezelf plaatsen is best vreemd. Echter toen ik vorige week een paar foto’s deelde op Facebook en Insta waren de reactie’s enthousiast en waren veel mensen benieuwd naar meer. Dus…. bij deze!

Renate nogmaals heel erg bedankt voor maken van de mooie foto’s, ik ben er super blij mee!
Ben jij nou ook enthousiast over Renate haar stijl van fotograferen? neem contact met haar op via de mail renatebulte@talkaboutstyle.nl of via haar site.

Fijne avond nog!

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Søstrene Grene ~ Lente collectie 2019

Leave a reply

Comments

wat een gave foto’s!

Ze zijn stuk voor stuk helemaal jij. Hartstikke leuk!

Wat een toffe reportage.
Ze heeft je mooi gefotografeerd. Gewoon lekker
spontaan!

    Ben ik het helemaal mee eens Alet. Zo zie ik ook het liefst foto’s. Dat geposeerde is niks voor mij 😉