Interior

zaterdag DIY

Zaterdag knutsel- en rommeldag in huize Koster. De halve woonkamer is leeg gehaald. Ik verkocht namelijk mijn werkplek. Op de foto staat de bureau stoel nog maar die is ondertussen ook weg. Uit Jack zijn slaapkamer verdween zijn boxspring bed, daar is een hout Lundia bed voor terug gekomen die ik ga verbouwen. In de woonkamer hebben we nu een hele lege plek dus daar moet snel iets voor terug komen maar daar loop ik vast binnenkort tegenaan. De witte voorraad potten heb ik een aantal weken terug gekocht bij de Kringloop winkel. Er horen houten deksels op (niet op de foto). Met MT tape (van Ikea) heb ik er letters opgemaakt en de deksels heb ik zwart gespoten. Het zijn nu look a likes van de Design letters voorraad potten van Arne Jacobsen. Hoe zeer ik een afkeer heb tegen namaak vond ik dit wel grappig. Al ben ik niet tevreden over het letter resultaat. Dus waarschijnlijk ga ik binnenkort zwarte plakletters kopen en die er op plakken. Voor mijn nieuwe werkplek moet ik nu op zoek naar een andere stoel dus ik heb wat te doen vandaag. Fijne zondag allemaal!

Het zwart-wit gestreepte (onder-)bord kocht ik deze week bij Ikea. Design letters producten zijn o.a. te koop bij de Bijenkorf.

DIY and clean your house day on Saturdays…

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “zaterdag DIY

  1. Ze zijn echt super leuk geworden je mokken! Heerlijk he als je dan weer wat verkocht hebt! Dan heb je weer plek voor andere leuke nieuwe dingen 😉 hier is ook de halve woonkamer verkocht afgelopen week! Bank, stoelen, salontafel en kast! Gelukkig hebben we onze nieuwe bank en stoelen alweer binnen! Het was wel heel erg leeg!

    Fijne week!
    Groetjes Cindy
    woon-geluk.blogspot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *