workshop
Gardening - Interior

Workshop bloemen en interieur ~ KARWEI-huis

bloemschikken

karwei-huis

Karwei-huis in de 9 straatjes

Vandaag was een drukke “vrije” dag, maar leuk was hij zeker! Naast een ortho- en een dyslexie afspraak in de ochtend had ik aansluitend in de middag een uitnodiging staan voor een lunch en een workshop bloemen en interieur in het KARWEI-huis in Amsterdam. De workshop bloemen en interieur werd gegeven door de bloem styliste Jennifer Laarman.
Karwei heeft sinds 13 oktober j.l. een pop-store geopend in de 9 straatjes in Amsterdam. Hier laat de bouwmarkt de nieuwste trends op interieur gebied zien. Het “huis” is prachtig (met vooral veel roze) ingericht op de geheel eigen Karwei stijl, trendy maar stijlvol.

Pop-up store

Kennen wij Karwei uit het verleden alleen van de bouwmaterialen en huis-tuin en keuken artikelen, deze tijd is voorbij. Karwei heeft een nieuwe weg gekozen en wil zich meer gaan richten op interieur gebied. In Amsterdam is een aantal maanden geleden de eerste vestiging geopend in geheel nieuwe setting.
De Pop-up store in de 9 straatjes is geopend tot en met 29 november. Alles wat je in het KARWEI-huis ziet kun je kopen. Is het gene wat jij graag wilt hebben niet meer op voorraad in de store dan kun je ook bestellen via de bestelzuil (hoe handig!). Om de consumenten die langskomen (en geloof me dat zijn er best veel) te helpen thuis zelf aan de slag te gaan met alle wooninspiratie die zij opdoen, kunnen zij in het KARWEI-huis ook terecht voor gratis interieuradvies van een KARWEI-styliste of meedoen met één van de gratis workshops. Zo kun je je eigen woonaccessoires maken, bloemen matchen bij je interieur (wat ik heb gedaan) en leren Instagrammable interieurfoto’s creëren 😉

Workshop bloemen en interieur

Al weet ik aardig een boeket in elkaar te zetten, Jennifer heeft mij toch weer het één en ander geleerd wat ik niet wist 😉 Zo leerde wij om de mooie kleuren van de prachtig door Jennifer uitgekozen bloemen en groen / grassoorten met elkaar te combineren. Ook leerden wij in hoogte verschillen te werken en hoe tegen een vaas (met bloemen) aan te kijken. Hoe hou je je bloemen langer houdbaar (schoon water, schuin afsnijden, drupje bleek in het water) etc. Het boeket (waar ik overigens als een speer mee klaar was, that’s me! goed is goed, wel gedaan wat ik heb geleerd) staat nu te pronken op onze eettafel. Niet zoals in het Karwei-huis in een mooie glazen vaas maar in mijn mooie grote bruine Piet Hein Eek voor Ikea vaas. Het is een statement die het huis een Herfst uitstraling geeft.

Wil jij het Karwei-huis op de voet volgen op IG klik dan op via deze link.
En ben jij ook enthousiast geworden van Jennifer Laarman haar werk? klik dan hier voor haar account.

Karwei en Jennifer heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid, bloemen en alles wat jullie mij vanmiddag geleerd hebben! Ik hoop nog lang te kunnen genieten van het prachtige boeket!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “Workshop bloemen en interieur ~ KARWEI-huis

    1. Het was zeker een geslaagde middag! Leuk om een kijkje te nemen in het Karwei-huis en weer iets bij te leren bij het maken van een mooi boeket. En tja Amsterdam is altijd fijn om even naar toe te gaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *