Woonbeurs, Live bloggen voor Showhome

Woonbeurs, Live bloggen voor Showhome

Morgen ben ik de hele dag te vinden op de Woonbeurs in Amsterdam. Samen met nog negen andere dames blog ik de hele dag LIVE voor Showhome. Kom je ook gezellig langs?, Ik ben hoofdzakelijk vinden in Design City. Gezellig en tot morgen!

Foto’s heb ik van Google gepikt en zijn van Beeldsteil, SOYZ-blog, nummer 22 en your little black book.

5 thoughts on “Woonbeurs, Live bloggen voor Showhome

 • By Marloes Thuis
  oktober 1, 2014 at 3:54 pm Beantwoorden

  Wat gaaf! Veel plezier morgen! En wat zie ik daar een paar mooie vintage hertjes staan!!! Geweldig zijn ze, Ik ben daar erg gevoelig voor 🙂
  Groetjes Marloes

 • torosaurus
  oktober 1, 2014 at 4:58 pm Beantwoorden

  Erg leuk!

 • Indruk
  oktober 1, 2014 at 5:01 pm Beantwoorden

  Oh wat leuk Stephanie, veel plezier daar! Ik ga waarschijnlijk vrijdagavond anders was ik zeker even gedag komen zeggen. Pascale X

 • Elze
  oktober 1, 2014 at 5:30 pm Beantwoorden

  Dat lijkt me een heerlijke plek om te bloggen, overal inspiratie! Have fun!

 • Alet Venhuizen
  oktober 1, 2014 at 7:20 pm Beantwoorden

  Ziet er prachtig uit.
  Veel plezier daar!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>