Used before category names. Interior

Woonbeurs, Live bloggen voor Showhome

Woonbeurs, Live bloggen voor Showhome

Morgen ben ik de hele dag te vinden op de Woonbeurs in Amsterdam. Samen met nog negen andere dames blog ik de hele dag LIVE voor Showhome. Kom je ook gezellig langs?, Ik ben hoofdzakelijk vinden in Design City. Gezellig en tot morgen!

Foto’s heb ik van Google gepikt en zijn van Beeldsteil, SOYZ-blog, nummer 22 en your little black book.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Playtype posters

Leave a reply

Comments

Wat gaaf! Veel plezier morgen! En wat zie ik daar een paar mooie vintage hertjes staan!!! Geweldig zijn ze, Ik ben daar erg gevoelig voor 🙂
Groetjes Marloes

Oh wat leuk Stephanie, veel plezier daar! Ik ga waarschijnlijk vrijdagavond anders was ik zeker even gedag komen zeggen. Pascale X

Dat lijkt me een heerlijke plek om te bloggen, overal inspiratie! Have fun!

Ziet er prachtig uit.
Veel plezier daar!