Woonbeurs, Live Bloggen voor Showhome deel 2

Woonbeurs, Live Bloggen voor Showhome deel 2

Deel twee van het Live Bloggen op de Woonbeurs van afgelopen donderdag. Ik kan niet kiezen zoveel foto’s wil ik met jullie delen. Ondertussen zijn jullie waarschijnlijk verzadigd maar ik zou zo nog een deel 3 kunnen plaatsen 😉
Op de deze foto’s zien jullie het VT wonen huis voorbij komen en het kleurrijke huis van 101 woonideeën. En een kleine kiek van de stand van Eigen huis & interieur. Aan het eind van de avond heb ik nog even gesproken met de eigenaar van de Machinekamer, die vintage en nieuwe design klassiekers verkopen (hoofdzakelijk banken, stoelen en fauteuils) waar ik zo dol op ben. En heb ik de jongens van Binthout gesproken. Binthout stond tegenover de Bloggerstafel en had ik beloofd op mijn blog te vermelden. Zij zijn een jong bedrijf en maken tafels van blokjes hout. Zoals ik al aangaf vloog de dag om en ben ik om half negen s’ avonds nog bij ze op de stand geweest om naar hun prachtige tafel te kijken. Het houten Kladblok kreeg ik mee naar huis, deze zie je binnenkort nogmaals langs komen op mijn blog.

4 thoughts on “Woonbeurs, Live Bloggen voor Showhome deel 2

 • Stephanie
  oktober 4, 2014 at 3:43 pm Beantwoorden

  Klinkt goed! Mooie plaatjes 🙂

 • By Marloes Thuis
  oktober 5, 2014 at 8:23 am Beantwoorden

  Weer mooie nieuwe ontwerpen! Die tafel van "Binthout" vind ik erg mooi alleen zou deze hier in huis niet praktisch zijn met het oog op omvallende limonadeglazen e.d.

 • Martine vianen
  oktober 5, 2014 at 10:32 pm Beantwoorden

  Mooi beelden Steef. Enne leuk dat de printjes van Via Martine op de foto staan:))
  X

 • Alet Venhuizen
  oktober 6, 2014 at 4:35 am Beantwoorden

  Nee hoor helemaal nog niet verzadigd. Een deel 3 is hier wel welkom. Mooie foto's van mooie dingen. Je zit vast weer vol met inspiratie?

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>