Interior

Woonbeurs, Live Bloggen voor Showhome deel 2

Deel twee van het Live Bloggen op de Woonbeurs van afgelopen donderdag. Ik kan niet kiezen zoveel foto’s wil ik met jullie delen. Ondertussen zijn jullie waarschijnlijk verzadigd maar ik zou zo nog een deel 3 kunnen plaatsen 😉
Op de deze foto’s zien jullie het VT wonen huis voorbij komen en het kleurrijke huis van 101 woonideeën. En een kleine kiek van de stand van Eigen huis & interieur. Aan het eind van de avond heb ik nog even gesproken met de eigenaar van de Machinekamer, die vintage en nieuwe design klassiekers verkopen (hoofdzakelijk banken, stoelen en fauteuils) waar ik zo dol op ben. En heb ik de jongens van Binthout gesproken. Binthout stond tegenover de Bloggerstafel en had ik beloofd op mijn blog te vermelden. Zij zijn een jong bedrijf en maken tafels van blokjes hout. Zoals ik al aangaf vloog de dag om en ben ik om half negen s’ avonds nog bij ze op de stand geweest om naar hun prachtige tafel te kijken. Het houten Kladblok kreeg ik mee naar huis, deze zie je binnenkort nogmaals langs komen op mijn blog.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “Woonbeurs, Live Bloggen voor Showhome deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *