Used before category names. Interior

Woonbeurs, Live Bloggen voor Showhome deel 2

Woonbeurs, Live Bloggen voor Showhome deel 2

Deel twee van het Live Bloggen op de Woonbeurs van afgelopen donderdag. Ik kan niet kiezen zoveel foto’s wil ik met jullie delen. Ondertussen zijn jullie waarschijnlijk verzadigd maar ik zou zo nog een deel 3 kunnen plaatsen 😉
Op de deze foto’s zien jullie het VT wonen huis voorbij komen en het kleurrijke huis van 101 woonideeën. En een kleine kiek van de stand van Eigen huis & interieur. Aan het eind van de avond heb ik nog even gesproken met de eigenaar van de Machinekamer, die vintage en nieuwe design klassiekers verkopen (hoofdzakelijk banken, stoelen en fauteuils) waar ik zo dol op ben. En heb ik de jongens van Binthout gesproken. Binthout stond tegenover de Bloggerstafel en had ik beloofd op mijn blog te vermelden. Zij zijn een jong bedrijf en maken tafels van blokjes hout. Zoals ik al aangaf vloog de dag om en ben ik om half negen s’ avonds nog bij ze op de stand geweest om naar hun prachtige tafel te kijken. Het houten Kladblok kreeg ik mee naar huis, deze zie je binnenkort nogmaals langs komen op mijn blog.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Woonbeurs, Live Bloggen voor Showhome deel 1

Leave a reply

Comments

Klinkt goed! Mooie plaatjes 🙂

Weer mooie nieuwe ontwerpen! Die tafel van "Binthout" vind ik erg mooi alleen zou deze hier in huis niet praktisch zijn met het oog op omvallende limonadeglazen e.d.

Mooi beelden Steef. Enne leuk dat de printjes van Via Martine op de foto staan:))
X

Nee hoor helemaal nog niet verzadigd. Een deel 3 is hier wel welkom. Mooie foto's van mooie dingen. Je zit vast weer vol met inspiratie?