Interior

Woonbeurs, Live Bloggen voor Showhome deel 1

Gisteren blogde ik LIVE op de Woonbeurs met 9 andere dames en 1 heer voor Showhome. Wat een geweldig leuke dag heb ik gehad! Naar mijn idee was de beurs iets kleiner dan de afgelopen jaren maar zeker niet minder inspirerend. Alle stands hadden hun best gedaan om zo goed mogelijk voor de dag te komen en dat is in mijn opinie goed gelukt. Voor Showhome blogde ik over Design City, deze is ondertussen geplaatst, klik hier. Omdat ik zoveel (mooie) foto’s heb gemaakt wil ik meerdere blogs aan de beurs wijden. Morgen zal deel 2 online staan. Het Live bloggen viel niet helemaal mee omdat er zoveel prikkels om je heen zijn, alle stands met producten, de mensen die langs komen en een praatje met je komen maken, de muziek, de rondes die je gaat lopen om foto’s te maken en product informatie op te doen. De dag was echt te kort! Al met al iets anders dan thuis een blog in elkaar zetten šŸ˜‰ Uiteindelijk is het me gelukt s’ avonds nog een blog af te krijgen en die is vanochtend online gezet. Wat ik leuk vond is dat ik veel nieuwe merken/labels/producten gezien en gespot heb en veel nieuwe mensen heb mogen ontmoeten. De IG-ers die langs kwamen waar je alleen de namen van kent… echt super tof allemaal! Ik kan terug kijken op een hele leuke en enerverende dag en zie jullie graag ook allemaal op de Dutch Design Week waar ik ook aanwezig zal zijn in het BloggerscafĆ©. Morgen meer moois! Geniet van jullie weekend, en als jullie nog tijd over hebben dit weekend zou ik zeker een bezoekje brengen aan de beurs!

Op mijn foto’s zijn te zien : Mijn Fotowerkplaats, Meerlef, Rebelhamels, het 101 WoonideeĆ«n huis, Strand West, Vloerkledenwinkel.nl en Studio de Winkel.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “Woonbeurs, Live Bloggen voor Showhome deel 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *