Lifestyle

wit geschilderd en een ongeluk

Wit geschilderd en een ongeluk

Voortgang met klussen in ons vakantiehuisje en een ongeluk deze week. Het pluspunt deze week is dat de woonkamer en slaapkamer helemaal wit zijn geschilderd. Wat een ander gezicht, zo mooi, fris en ruimtelijk. Het werd echter een beetje overschaduwd door Sem zijn skeeler ongeluk. Zo lagen we 2 dagen in het ziekenhuis van Utrecht omdat hij tijdens een val zijn rechterarm brak. Voor de tweede keer in zes weken tijd. Arme man! wat een pech deze zomervakantie….

Progress on jobs this week. The bedroom and living room are white. Bad luck for Sem. He broke his arm this for the second time within six weeks. Poor guy!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 Comments on “wit geschilderd en een ongeluk

  1. Arme jongen, dat is niet mis om in zo'n korte tijd 2 keer je arm te breken :-(. Wat ziet het huisje er lekker fris uit nu! Wat een laagje verf allemaal al niet kan doen. Het wordt er straks met de meubels alleen maar mooier en gezelliger op. Veel plezier. Pascale X

  2. Ach wat erg voor je zoon. Wat een pechvogel. Terwijl het zo'n schaatser is. Niet goed hersteld? Of zwakke arm.

    Wel heel leuk om je huisje zo mooi te zien worden. Heerlijk dat geklus. Hoop dat jullie er straks mooie familiemomenten hebben.
    Liefs. X
    Ps. na de vakantie nog een keer afspreken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *