Used before category names. Green

Winters werk in de tuin

Winters werk in de tuin

winter tuin

Winters werk in de tuin

Dacht ik voor de winter klaar te zijn in de tuin bleek dit niet het geval. Ik had even over het hoofd gezien dat er boven op de dijk nog twee knotwilgen stonden die gesnoeid moesten worden. Vorige week had ik mijn oom en tante op visite, zij tuinieren altijd graag. Zo aan de koffie met uitkijk op de dijk zei mijn tante, zeg Steef moet jij die wilgen niet een keer snoeien? Tja! daar had zij een punt 😉 Heel eerlijk had ik er nog helemaal niet aan gedacht. Vandaag was het mooi weer om eens de tuin in te gaan, mooi weer om de knotwilgen te snoeien!

Snoeien in de winter

Daar ik geen idee had wanneer ik deze bomen moest snoeien, bleek de winter dus de juiste tijd te zijn. De takken waren denk al een paar jaar niet meer gesnoeid dus het was toch wel even een hele klus. Van mijn oude buurvrouw (bedoel ik niet dat ze oud is maar ik woonde jaren geleden bij haar in de straat) leende ik een goeie takkenschaar. En uit school kreeg ik ook nog hulp van mijn grote hulp Jack. Dit staat helaas niet op de foto, jullie hadden hem moeten zien staan boven op de trap met grote schaar 😉

Verf plannen

Mijn verf plannen voor vandaag heb ik maar weer even uitgesteld. Ik had nog wat achterstallige administratie die de hele ochtend in beslag nam. Buiten dat was mijn oudste zoon vandaag ook de hele dag thuis, hij heeft proefwerkweek. Kinderen thuis en een trap verven is geen goede combi dus wie weet doe ik woensdag een nieuwe poging. Zo niet, komt het een andere dag. Mijn motto in dit huis is “Neem de dag zoals hij loopt” of “wat vandaag niet komt, komt misschien morgen wel” Haha…. Kan je vertellen, dit geeft best rust in mijn hoofd. Of alles hierdoor allemaal even vlug zal gaan (doel ik op vooral op klusjes) Nou nee, dat niet 😉

Fijne nieuwe week allemaal! De berg met takken ruim ik een andere dag op!

Fotografie Stephanie Koster

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Woon shoppen in Scandinavische stijl

Leave a reply

Comments

Het is altijd een hele klus, die knotwilgen. Wij hebben er drie.

Ik stel die klussen in de tuin altijd weer uit. Kwam toevallig op je blog en heb nu de inspiratie gevonden om dit weekend maar eens iets in te plannen, dus dank je wel 🙂