krokodillenbek
Lifestyle

Winters weekend ~ Kerst shopping

krokodillenbek

Sneeuw!

Op het moment dat ik deze foto’s plaats ligt er ondertussen nog veel meer sneeuw buiten. Het begon gisteravond met sneeuwen, heel licht. Toen wij vanochtend (heel laat) wakker werden viel het tegen wat er gevallen was in de nacht. Er lag een klein wit laagje op de dijk maar wat er lag was natte sneeuw. De jongens waren aardig teleurgesteld, hier konden zij niet mee spelen! Omdat wij gisteren eigenlijk al wisten dat het vandaag geen best weer zou worden en wij voor de zondag ook niets op de agenda hadden staan, planden wij een pyjama zondag in. Wij doen nooit aan pyjamadagen maar voor een keer mag dat best, toch?! πŸ˜‰ Het bleek een heerlijke zet (misschien vaker doen πŸ˜‰ )

Kacheltje en pyjama aan (de hele dag)

Tot het allergrootste plezier van de kinderen en ook de kat zette de sneeuw toch door. In de loop van de middag lag er een heel pak! Ik ga zo nog een keer naar buiten om nieuwe foto’s te maken die ik morgen plaats. Voor de rest van de dag blijft de pyjama aan en staat de haard vanaf vanochtend 11 uur voluit te branden. Over onze haard kan ik ook nog een heel verhaal vertellen maar laat ik dat nu even niet doen. Ooit dacht ik dat hij niet lang zou blijven staan in dit huis maar deze uitspraak trek ik terug, hij brandt bijna iedere dag haha…

Winter en zomer in dit huis

Toen wij hier aan het begin van de zomer gingen wonen hoopte ik op een heerlijke zomer aan het water maar tevens op een strenge winter met sneeuw en ijs. De zomer is uitgekomen, wij hebben ons kostelijk vermaakt, ook de dagen dat het misschien wat minder was. We hebben gezwommen en dagen in de zon gelegen. De jongens hebben een heuse zeephelling gebouwd, zie hier. Een mooie nazomer is (helaas) uit gebleven maar je kan niet alles hebben. De winterse taferelen komen nu wel uit, wat een pret! We duimen voor nog veel meer sneeuw de komende maanden en hopelijk staan we in januari of februari op de Drecht! Schaatsen op natuurijs is de ultieme droom πŸ™‚

Kerstboom in huis

Bij deze periode van het jaar hoort natuurlijk ook het huis versieren in Kerstsfeer. Als ik naar alle interieur bloggers om me heen kijk zijn zij denk allemaal al klaar (oeps! ik niet). Zo zijn Jack en ik gisteren wel naar het tuincentrum gegaan om een kerstboom uit te zoeken. Het tuincentrum waar wij waren viel wat tegen dus veel hebben wij niet gekocht (soms maar beter ook). Wel kochten wij alvast een kleine boom die ondertussen staat te pronken naast de bank. Of er nog een grotere boom met lichtjes bijkomt, ik denk het wel, een boom zonder lichtjes is niet leuk. We hebben nog even de tijd πŸ™‚ Ook om de rest van het huis te versieren.

Krokodillenbek

Voor onze haard kwam er gisteren een leuk kado binnen van het bedrijf Krokodillenbek.nl Krokodillenbek is een haardtang die naast dat hij functioneel is ook erg leuk is qua design. De naam zegt genoeg, hij heeft de vorm van een krokodillenbek. Heb jij ook een haard en nog geen haardtang, neem dan zeker eens een kijkje op de site van dit bedrijf. De krokodillenbek is enkel als haardtang te bestellen maar tevens kun je ook voor de Goldman haardset gaan.

Aan alle lezers/volgers van COOSJE mag ik jullie een korting aanbieden.
Profiteer nu van 10% korting op de tang met code COOSJE10 en gebruik code COOSJE5 voor 5% extra korting op de set (die al in de aanbieding is).

Geniet allen van de sneeuw! Een fijne nieuwe “winterse” week allemaal gewenst!

(mijn kinderen zijn net pas binnen, het is ondertussen donker).

Fotografie : Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *