Interior

Winterhuis ~ Scandinavisch wonen

stadshem1.1

stadshem1.2

stadshem1.3

stadshem1.4

stadshem1.5

stadshem1.6

stadshem1.7

stadshem1.8

stadshem1.9

stadshem1.10

stadshem1.14

stadshem1.11

stadshem1.12

stadshem1.13

Wat een prachtig mooi licht winterhuis kwam ik tegen op de Zweedse makelaars site Stadshem. Zo mooi dat ik hem graag met jullie deel op mijn blog.
Over anderhalve maand begint de winter. De korte donkere dagen zijn ondertussen weer begonnen. Het is fijn je huis nu gezellig warm en knus aan te kleden. Is jouw huis al winterklaar?
Deze typisch Scandinavische inrichting is een mooi voorbeeld van hoe een knus winterhuis eruit kan zien. De basis is neutraal gelaten (wat typerend is voor een Scandinavische inrichting). Door het gebruik van veel verschillende tinten wit, warme natuurlijke stoffen zoals linnen en wol, hout en groene planten creëer je een knusse warme sfeer. Combineer oude (vintage) spullen met nieuw (er staat best veel Ikea tussen), maak gebruik van verschillende stijlen (zie hier tuttig in combinatie met industrieel, wat stoer is).
Zet de houtkachel en de kaarsjes aan en geniet van het binnen zijn met elkaar. Zo komen we de winter vast door…

fotobron: Stadshem

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “Winterhuis ~ Scandinavisch wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *