winter licht

winter licht

Het is februari en je kunt merken dat de dagen weer iets langer worden. De zon schijnt weer geregeld in het huis, heerlijk! Gisteren ben ik verder gegaan met verschuiven in huis en zo heb ik nu een werkplek onder het raam (lekker in het zonlicht). Mijn vintage werkplek heb ik verkocht en er staat nu een subtiel wit Ikea bureau. De zwarte staande lamp van OTTO heb ik omgetoverd tot een tafellamp, deze staat nu achter de bank op een kist. De oranje knuffel is gemaakt naar een patroon die ik ooit kreeg van Liesbeth van Sloppop Yeah.

Vandaag ook eindelijk wat echte sneeuw in ons dorp! (wij kregen als laatste in het Westen). De kinderen hebben er uit school nog net mee kunnen spelen, het is nu alweer weg. Ik hoop dat er nog meer valt, het is winter of niet!

3 thoughts on “winter licht

 • R. Veers
  februari 6, 2015 at 8:31 am Beantwoorden

  Je bent dus erg creatief bezig geweest zo te zien! Het ziet er ook leuk uit. Ik heb afgelopen week ook wat verandering in huis gebracht. Nieuwe leuke decoraties aangeschaft en daarmee is mijn woonkamer weer erg gezellig!

  Fijn dat jullie nog van de sneeuw hebben kunnen genieten!

 • variouskinds
  februari 6, 2015 at 11:06 am Beantwoorden

  Mooi die marmeren theelichthouders.

 • AL Verbruggen
  februari 10, 2015 at 10:29 pm Beantwoorden

  Goede keuze, een werkplek bij het raam! Naar buiten kijken zorgt bij mij altijd voor goede inspiratie.
  Die zwarte lamp is echt heel gaaf, net als de plant in papier (?) En als toppunt die oranje knuffel!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>