Used before category names. Interior

winter licht

winter licht
Het is februari en je kunt merken dat de dagen weer iets langer worden. De zon schijnt weer geregeld in het huis, heerlijk! Gisteren ben ik verder gegaan met verschuiven in huis en zo heb ik nu een werkplek onder het raam (lekker in het zonlicht). Mijn vintage werkplek heb ik verkocht en er staat nu een subtiel wit Ikea bureau. De zwarte staande lamp van OTTO heb ik omgetoverd tot een tafellamp, deze staat nu achter de bank op een kist. De oranje knuffel is gemaakt naar een patroon die ik ooit kreeg van Liesbeth van Sloppop Yeah.

Vandaag ook eindelijk wat echte sneeuw in ons dorp! (wij kregen als laatste in het Westen). De kinderen hebben er uit school nog net mee kunnen spelen, het is nu alweer weg. Ik hoop dat er nog meer valt, het is winter of niet!

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Limited Edition Vlinderstoel Fritz Hansen

Leave a reply

Comments

Je bent dus erg creatief bezig geweest zo te zien! Het ziet er ook leuk uit. Ik heb afgelopen week ook wat verandering in huis gebracht. Nieuwe leuke decoraties aangeschaft en daarmee is mijn woonkamer weer erg gezellig!

Fijn dat jullie nog van de sneeuw hebben kunnen genieten!

Mooi die marmeren theelichthouders.

Goede keuze, een werkplek bij het raam! Naar buiten kijken zorgt bij mij altijd voor goede inspiratie.
Die zwarte lamp is echt heel gaaf, net als de plant in papier (?) En als toppunt die oranje knuffel!