Lifestyle

winter in Nederland

Winter in Nederland

Winter in Nederland, buiten is alles wit en koud (hoelang hebben wij hier op gewacht?). Binnen in huis is het heerlijk warm en probeer ik ons “tijdelijke” huis iets meer naar mijn hand te zetten door de boel wat op te fleuren met vrolijke bloemen en plantjes. Hier en daar komt er uit een doos weer een lamp en vaas te voorschijn. De verwarming draait overuren en drie kwart van de dag hebben we verlichting aan. De Kerstspullen liggen weer opgeborgen op zolder en de laatste Kerst plant die we nog hadden staan, is naar buiten verhuisd. Ondertussen kijk ik uit naar het voorjaar, dit is mijn jaargetijde niet.

Primula’s in huis

In plaats van alleen wat tulpen hebben we nu ook Primula’s in huis. De Primula is van een nieuw soort en heet Touch me. De naam is zeer toepasselijk, de blaadjes zijn aaibaar zacht en de kleuren prachtig. Met de juiste verzorging hoef ik deze kleurrijke bloeiers niet na een week al weg te gooien 😉
In de schuur vond ik een paar grappige oude potjes die ooit scoorde in de Kringloop. Oubollig (kringloop en bloeiend plantje) staan ze zeker niet! Ze staan gezellig.

Jack haalt zijn hart buiten op (hopelijk gaat hij nog niet het ijs op, want dat kan hier nog niet), hij heeft de hele middag buiten gespeeld en kwam met een rode neus thuis. En Otje, onze poes, tja die heeft een heerlijk bedje voor haar zelf gecreëerd in een berg wollen mutsen, sjaals en wanten die ik ook nog op zolder vond 😉

Wil jij ook wat leuke kleurrijke winter bloeiers in huis? kijk eens op deze site.

Fotografie : Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “winter in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *