Lifestyle

in één week sneeuw en voorjaar

sneeuw in het westen van het land

Vorige week hadden we voor het eerst deze winter sneeuw. Eindelijk weer een pak stevige witte sneeuw (witte sneeuw = een pleonasme), dat was lang geleden. De laatste winter (2015/2016) in het oude huis hebben wij geen sneeuwvlokje gezien 🙁 Voor onze kids en vast alle andere kinderen in het westen van Nederland was het genieten geblazen. De kinderen zijn geen moment binnen geweest, alleen om droge kleding aan te trekken 😉

in huis

De sneeuw heeft echter twee dagen stand gehouden, daarna was alles weer weg (lang leve Nederland…. boehoe!). De komende twee maanden vertoeven we de meeste uren van de dag nog wel in huis ben ik bang. Alhoewel ik afgelopen week ook mensen op een terras heb zien zitten, heerlijk in het voorjaarszonnetje. Ik ben blij dat het ’s avonds weer wat lichter is als ik uit mijn werk door de stad naar de bus loop. Zo af en toe hoor je al wat vogels fluiten en in de straat staat er al een bloesem in lichte bloei! Heerlijk!

verjaardag

Gisteren vierden wij de 16de verjaardag van onze oudste zoon. Even terugdenkend aan februari 2001 zie ik mezelf nog door de sneeuw en over de ijzige stoepen schuifelen met in mijn hand een labrodor. Ik heb een buik zo dik en een heup die niet meer mee wil werken. De nacht van de bevalling heb ik geen weten van wat me te wachten staat, na vijf uur pijn en een ziekenhuisopname verder beval ik van onze eerste zoon, Sem.
Alle voorgaande jaren heb ik er nooit zo bij stil gestaan maar zestien is toch wel speciale leeftijd waarschijnlijk. Hoe ouder je wordt, hoe meer je er over na denkt. Een kind van zestien betekent uiteraard ook dat jij zestien jaar ouder bent 😉 TIME FLIES

verkoopinformatie: telefoonhoesje (Iphone 6) komt bij Smartphonehoesjes vandaan (zeer snelle leverservice van 24 uur)
licht blauwe bloempot met grafische bewerking Action.

Fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *