Interior

Wandplanken en vakkenkastjes

wandplanken 3

wandplanken 1

wandplanken1

vakkenkastjes

wandplanken

wandplanken2

wandplanken5

wandplanken8

wandkast

wandplanken11

Heb jij mooie spullen om uit te stallen in je interieur? Zet ze dan niet achter gesloten deurtjes. In veel Scandinavische interieurs zie je (tegenwoordig) eenvoudige wandplank systemen die gewoon in de bouwmarkt verkrijgbaar zijn. Simpel te monteren (ik kan het zelfs) met een groots effect. Laat je boeken en mooiste accessoires zien. Het geeft een huiselijk sfeer en een persoonlijke touch aan je huis.
Niet van de van de “goedkope” planken? Vakkenkasten in alle soorten en maten, al dan niet gecombineerd, zijn ook super mooi en stralen misschien net iets meer meubel uit.
Ik ga voor alle twee, binnenkort zal er een Billy boekenkast van Ikea onder het raam in onze woonkamer pronken, vakkenkastje boven het tv dressoir en wandplanken aan een ander muurtje in de woonkamer.

Wandplanken met rails zoals op de foto’s zijn o.a. verkrijgbaar bij Ikea en Karwei en vakkenkasten o.a. bij Huis & Thuis en eveneens Ikea.

fotobron: zie mijn Pinterest account
Alvhem Makleri
My Scandinavian Home
Boligliv
Not a paperhouse
Coco Lapine Design
Bungalow 5

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Wandplanken en vakkenkastjes

  1. We twijfelen al erg lang over een boekenkast voor in de kamer. Alle mogelijkheden bekeken maar we gaan dan misschien toch voor een op maat gemaakte kast. De timmerman is vorige week geweest om de muur te meten……..
    Ik ben erg benieuwd wat het gaat worden maar ‘k heb er na al zin in…..
    Foto 5 en 7 hierboven zijn top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *