Wallpaper by Photowall

Wallpaper by Photowall

Het behang zit op de muren, na dagen van schrapen, plamuren, schuren en een laag witte muurverf zodat de muren minder lijm op zouden zuigen mocht ik beginnen met de “grote” behang klus. Wat ik niet voor mogelijk hield is me gelukt. Het behang zit er op, en hoe?! Een verborgen talent in behangen, al zeg ik het zelf 😉 Het is super geworden! Nu is het tijd om Jack zijn bed aan te pakken, die ga ik om timmeren met chipwood. De gordijnen zijn uitgezocht, en een kast van Ikea gaan we (hopelijk) zit weekend halen en in elkaar zetten. Morgen een dag naar het bos, het wordt mooi weer. Geniet er allen van. Fijn weekend!

The walls are finished. The wallpaper is tight on the walls (done by myself). A hidden talent. The styling of the room is the next job.

Wallpaper Mountains, Fine Little Day by Photowall / Paperbags, Kolor by Coos-je / poster Kaktus by Miniwilla.

5 thoughts on “Wallpaper by Photowall

 • Van alle seizoenen
  maart 6, 2015 at 2:09 pm Beantwoorden

  Mooi behang! Geniet van het bos!!

 • Indruk
  maart 6, 2015 at 3:45 pm Beantwoorden

  Oooh wat een werk zul jij gehad hebben maar wat onwijs strak behangen! Heel mooi geworden. Ben benieuwd naar de rest. Gezellige dag in het bos. Pascale X

 • Margreet de Vries
  maart 6, 2015 at 8:20 pm Beantwoorden

  Wauw wat goed zeg!!! Ik vind het best een lastig klusje (vooral bij de verwarming ea) wat is het mooi geworden! x

 • Alet Venhuizen
  maart 8, 2015 at 6:54 am Beantwoorden

  Ziet er prachtig uit………

 • Denies overseas
  maart 8, 2015 at 4:46 pm Beantwoorden

  Wauw! Wat is het prachtig geworden! En ik snap dat je het behangen spannend vond, met zulk mooi behang! Maar het resultaat is zo mooi!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>