Interior - Kids

Wallpaper by Photowall

Het behang zit op de muren, na dagen van schrapen, plamuren, schuren en een laag witte muurverf zodat de muren minder lijm op zouden zuigen mocht ik beginnen met de “grote” behang klus. Wat ik niet voor mogelijk hield is me gelukt. Het behang zit er op, en hoe?! Een verborgen talent in behangen, al zeg ik het zelf 😉 Het is super geworden! Nu is het tijd om Jack zijn bed aan te pakken, die ga ik om timmeren met chipwood. De gordijnen zijn uitgezocht, en een kast van Ikea gaan we (hopelijk) zit weekend halen en in elkaar zetten. Morgen een dag naar het bos, het wordt mooi weer. Geniet er allen van. Fijn weekend!

The walls are finished. The wallpaper is tight on the walls (done by myself). A hidden talent. The styling of the room is the next job.

Wallpaper Mountains, Fine Little Day by Photowall / Paperbags, Kolor by Coos-je / poster Kaktus by Miniwilla.

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 Comments on “Wallpaper by Photowall

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *