Used before category names. Interior, Kids

Wallpaper by Photowall

Wallpaper by Photowall
Het behang zit op de muren, na dagen van schrapen, plamuren, schuren en een laag witte muurverf zodat de muren minder lijm op zouden zuigen mocht ik beginnen met de “grote” behang klus. Wat ik niet voor mogelijk hield is me gelukt. Het behang zit er op, en hoe?! Een verborgen talent in behangen, al zeg ik het zelf 😉 Het is super geworden! Nu is het tijd om Jack zijn bed aan te pakken, die ga ik om timmeren met chipwood. De gordijnen zijn uitgezocht, en een kast van Ikea gaan we (hopelijk) zit weekend halen en in elkaar zetten. Morgen een dag naar het bos, het wordt mooi weer. Geniet er allen van. Fijn weekend!

The walls are finished. The wallpaper is tight on the walls (done by myself). A hidden talent. The styling of the room is the next job.

Wallpaper Mountains, Fine Little Day by Photowall / Paperbags, Kolor by Coos-je / poster Kaktus by Miniwilla.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
PARTY

Leave a reply

Comments

Mooi behang! Geniet van het bos!!

Oooh wat een werk zul jij gehad hebben maar wat onwijs strak behangen! Heel mooi geworden. Ben benieuwd naar de rest. Gezellige dag in het bos. Pascale X

Wauw wat goed zeg!!! Ik vind het best een lastig klusje (vooral bij de verwarming ea) wat is het mooi geworden! x

Ziet er prachtig uit………

Wauw! Wat is het prachtig geworden! En ik snap dat je het behangen spannend vond, met zulk mooi behang! Maar het resultaat is zo mooi!