Used before category names. Lifestyle

W E E K E N D

W E E K E N D
Wat hebben wij van een heerlijk (veelal) zonnig weekend genoten zonder onze oudste zoon die op schaatskamp in Duitsland is. Al hadden we een behoorlijk bezet programma in het bos, op het strand, thuis en op de ijsbaan (vandaar veelal zonnig). Gisteren in het bos had ik helaas mijn camera niet mee, wat spijtig is want het kan één van de laatste keren zijn geweest dat wij daar waren. De onderhandelingen met betrekking tot de verkoop zijn verregaand en we duimen dat we het snel verkopen. Al hopen we zo dat het lukt, zullen we het ook heel jammer vinden. Het is zo een fijne plek! Het is heerlijk om alleen de wind te horen door de bomen, de vogels die fluiten, de zon die door de bomen schijnt en de geur van de dennenbomen.
Na de bezichtiging van hopelijk de nieuwe eigenaren hebben we boodschappen gedaan in Doorn en zijn we daarna weer naar huis gegaan om vervolgens af te reizen naar Leiden voor de District kampioenschappen voor de schaatsjeugd van onze ijsclub en een aantal omliggende clubs. De mannen zijn niet in de prijzen gevallen, al stond Jack met zijn net 8 jaar wel in de finale 😉 Vandaag hebben we wat zon en een toch wel frisse neus opgedaan in Noordwijk op het strand. Voor in huis heb ik ook nog wat groen gescoord tussen de bedrijven door. Enige jaren waren planten not done in ons huis maar daar begin ik nu toch wel op terug te komen. Fijn dat de kamerplanten weer terugkomen in het interieur.

We enjoyed a full program lazy weekend in the woods, at home, on a ice rink and on the beach with our youngest two sons. While our eldest son was on training camp in Germany.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Wallpaper by Photowall

Leave a reply

Comments

Fijne foto's van jullie weekend. En jullie gaan dus verhuizen! Jammer van dat behang haha! Of is dat al in het nieuwe huis?